Ανανεωμένη Mercedes GLA: Mild Hybrid, diesel & Plug-in έως 224 PS
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένη Mercedes GLA: Mild Hybrid, diesel & Plug-in έως 224 PS

12.826 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2023)

Η ανανεωμένη Mercedes GLA φρεσκαρίστηκε σε εμφάνιση, θα προσφέρεται για την πρώτη φορά στην ιστορία της με ήπια υβριδικά μοτέρ και διαθέτει πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό από την βασική έκδοση.

Για πρώτη φορά ήπια υβριδική!

Την επίσημη πρεμιέρα της έκανε η ανανεωμένη GLA υιοθετώντας φρέσκο σχεδιασμό και μοναδικές καινοτομίες και προσφέροντας μεγαλύτερο τεχνολογικό στάνταρ εξοπλισμό. Ο εκπρόσωπος της Mercedes στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων SUV τροφοδοτείται πλέον για πρώτη φορά στην ιστορία του με ήπια υβριδικά κινητήρια σύνολα.

Οι αλλαγές σε σχέση με την προ-ανανέωσης GLA είναι μικρές, με τη Mercedes να αναφέρει πως έχουν γίνει μικρές διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση της γρίλιας, ώστε αυτή να αποπνέει μεγαλύτερο δυναμισμό, ενώ βλέπουμε επίσης πως ανασχεδιασμένος είναι μπροστινός προφυλακτήρας, ο οποίος τονίζει τις off-road δυνατότητες του μοντέλου. Το μεγαλύτερο highlight της ανανεωμένης GLA πάντως φαίνεται πως είναι τα νέα γραφικά στα φωτιστικά σώματα που λαμβάνουν τεχνολογία LED High Performance από την βασική έκδοση, η οποία διαθέτει 17άρες ζάντες (18 έως 20 ιντσών προαιρετικά). Νέα προσθήκη είναι επίσης το Spectral Blue χρώμα, ενώ διατίθενται πλέον 4 νέα σχέδια σε ζάντες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
moto