Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ανανεωμένα εμφανίζονται τα Citroen C4 Picasso και Grand C4 Picasso με διαφορές στην εξωτερική σχεδίαση και όχι μόνο.

Ανασχεδιασμένος είναι ο μπροστά προφυλακτήρας με σκοπό την πιο δυναμική εμφάνιση του πολυμορφικού.

Στο πίσω μέρος εμφανίζονται φωτιστικά σώματα με «3D effect».

Ίδιες αλλαγές με τον μικρότερο του «αδελφό» συναντάμε και στο Grand C4 Picasso.

Οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών βρίσκονται στην βασική έκδοση.

Το σύστημα infotainment περιλαμβάνει το 3D σύστημα Connect Nav της Citroen με την οθόνη αφής 7 ιντσών και δυνατότητα προαιρετικής επιλογής, την οθόνης υψηλής ευκρίνειας 12 ιντσών.

Ανανεωμένο C4 Picasso +vid

4.428 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/5/2016

Η Citroen λανσάρει την ανανεωμένη δεύτερη γενιά C4 Picasso και Grand C4 Picasso με μεγάλη έμφαση στην άνεση και πολλές ευκολίες για τους επιβάτες, με σκοπό της να το κάνει ένα από τα καλύτερα πολυμορφικά για ταξίδια.

 
Οι αλλαγές στο σχεδιαστικό κομμάτι είναι εμφανείς, για το πολυμορφικό μοντέλο της γαλλικής φίρμας, και σύμφωνα με τα όσα λέει η εταιρεία, έχουν εργαστεί πολύ, ώστε να το κάνουν πιο δυναμικό σε εμφάνιση, με την ανασχεδιασμένη μάσκα, την οροφή με διχρωμία και τις περισσότερες επιλογές σε προαιρετικό εξοπλισμό.

Οι άνθρωποι της Citroen για να εξασφαλίσουν ότι τα νέα C4 Picasso και Grand C4 Picasso θα διαθέτουν όλες τις ευκολίες για ταξίδια, τα έχουν εξοπλίσει με πλήθος καινοτόμων και χρηστικών λειτουργιών, όπως το νέο σύστημα συνδεσιμότητας Citroen Connect Nav. 


Στο εξωτερικό βλέπουμε τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, με τον κεντρικό αεραγωγό να έχει χωριστεί σε δυο κομμάτια, σε σχέση με τον ενιαίο του προηγούμενου, και τα διαφορετικά διατεταγμένα προβολάκια. Στο πίσω μέρος εμφανίζονται φωτιστικά σώματα με «3D effect», ενώ στο ανανεωμένο C4 Picasso συναντούμε ζάντες 17 ιντσών και διχρωμία στην οροφή, που έρχονται στον βασικό εξοπλισμό.

Στο εσωτερικό τα ανανεωμένα C4 Picasso και Grand C4 Picasso έρχονται με τεχνολογίες που κάνουν την ζωή των επιβατών ευκολότερη, όπως το 3D σύστημα Connect Nav της Citroen με την οθόνη αφής 7 ιντσών και δυνατότητα προαιρετικής επιλογής, την οθόνης υψηλής ευκρίνειας 12 ιντσών. Μια ακόμη ευκολία, που οι άνθρωποι της Citroen φρόντισαν να εξοπλιστεί το πολυμορφικό μοντέλο, είναι το άνοιγμα του πορτμπαγκάζ χωρίς χέρια, με μια κίνηση του ποδιού. 

Τέλος, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πότε, τα ανανεωμένα Citroen C4 Picasso και Grand C4 Picasso, θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις αγορές.