Η Fiat Chrysler Automobiles μας αποκαλύπτει πλήρως τη μορφή του ανανεωμένου Jeep Cherokee, ενώ κλείνει το ραντεβού της πρώτης γνωριμίας στις 16 Ιανουαρίου, όταν και θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση του Ντιτρόιτ.

Στις επίσημες εικόνες της Jeep βλέπουμε το Cherokee με δύο εμπρόσθιες μορφές, με το κόκκινο να είναι λογικά στη σκληροτράχηλη έκδοση Trailhawk.

Οι αλλαγές στη «μύτη» και στα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα του ανανεωμένου Jeep Cherokee δεν είναι και οι μόνες, καθώς πίσω τα χωριστά φανάρια έδωσαν τη θέση τους σε ενιαία.

Ακόμα πιο περιορισμένες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, με τη μόνη εμφανή διαφορά που μπορούμε να δούμε στη φωτογραφία, να είναι η προσθήκη περισσότερων μεταλλικών λεπτομερειών.

Η Jeep πέραν της αναγγελίας και των 4 φωτογραφιών, δεν δίνει κάποια άλλη πληροφορία για το ανανεωμένο Cherokee. Αυτό που λογικά περιμένουμε να δούμε είναι το νέο 2λιτρο turbo σύνολο που έκανε ντεμπούτο στο νέο Jeep Wrangler.

Ανανεωμένο Jeep Cherokee

4.006 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2017)

Η Jeep μας δίνει τις πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Cherokee και μας κλείνει ραντεβού στις 16 Ιανουαρίου για τα επίσημα αποκαλυπτήρια, όταν θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση του Ντιτρόιτ.

Αντί να μας «παιδέψει» με μια σταδιακή αποκάλυψη του ανανεωμένου Jeep Cherokee, η Fiat Chrysler Automobiles μας αποκαλύπτει πλήρως τη μορφή του, ενώ κλείνει το ραντεβού της πρώτης γνωριμίας στις 16 Ιανουαρίου, όταν και θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση του Ντιτρόιτ.
 
Στις επίσημες εικόνες της Jeep βλέπουμε το Cherokee με δύο εμπρόσθιες μορφές, με το κόκκινο να είναι λογικά στη σκληροτράχηλη έκδοση Trailhawk. Πέραν της σχεδίασης και λεπτομερειών όπως οι γάντζοι, ενδεχομένως να έχουμε και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.
   
Οι αλλαγές στη «μύτη» και στα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα του ανανεωμένου Jeep Cherokee δεν είναι και οι μόνες, καθώς πίσω τα χωριστά φανάρια έδωσαν τη θέση τους σε ενιαία, ώστε να μοιάζει περισσότερο με το μικρότερο Compass και το μεγαλύτερο Grand Cherokee.
 
Ακόμα πιο περιορισμένες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, με τη μόνη εμφανή διαφορά που μπορούμε να δούμε στη φωτογραφία, είναι η προσθήκη περισσότερων μεταλλικών λεπτομερειών. Η Jeep πέραν της αναγγελίας και των 4 φωτογραφιών, δεν δίνει κάποια άλλη πληροφορία για το ανανεωμένο Cherokee. Αυτό που λογικά περιμένουμε να δούμε είναι το νέο 2λιτρο turbo σύνολο που έκανε ντεμπούτο στο νέο Jeep Wrangler.

Hyundai
4green