10 φωτογραφίες »

Ανανεωμένο Opel Grandland

17.824 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2021)

To Opel Grandland άλλαξε ριζικά σε σχεδίαση, έχει πλέον δύο μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό και υπερσύγχρονο εξοπλισμό ασφαλείας.

Στην επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου Grandland προχώρησε η Opel και σε αντίθεση με άλλα μοντέλα που πρέπει να ψάξεις ενδελεχώς για να βρεις τις διαφορές των facelift εκδόσεων, το SUV της Opel άλλαξε ριζικά εμφάνιση, ώστε να ταιριάζει με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας. Το όνομα του μοντέλου επίσης, δεν συνοδεύεται πλέον από το «Χ», όπως άλλωστε έχει συμβεί και με το Mokka.


Στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ βλέπουμε το έμβλημα της μάρκας και από κάτω το όνομα του μοντέλου με γράμματα.

Στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ βλέπουμε το έμβλημα της μάρκας και από κάτω το όνομα του μοντέλου με γράμματα.


Oι αλλαγές στην σχεδίαση του αυτοκινήτου είναι μεγάλες και εστιάζονται στην χαρακτηριστική Vizor γρίλια που αντιπροσωπεύει το νέο πρόσωπο της μάρκας και εκτείνεται σε όλο το εμπρός τμήμα. Τη νέα μάσκα την είδαμε στο νέο Mokka και ήδη γνωρίζουμε πως θα βρίσκεται και στο επόμενο Astra. Η Οpel κάνει λόγο πως έχει δώσει στο ανανεωμένο Grandland τους πολύ λεπτούς προβολείς IntelliLux LED, νέους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, ενώ βλέπουμε πως το όνομα του μοντέλου είναι γραμμένο πάνω στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ με κεφαλαία γράμματα.

Το Pure Panel κλέβει τις εντυπώσεις.

Το Pure Panel κλέβει τις εντυπώσεις.


Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού για να ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό, δεν γίνεται να μην σταθούμε στην παρουσία του ψηφιακού πίνακα οργάνων Pure Panel επόμενης γενιάς που αποτελείται από δύο ευρείες οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα ψυχαγωγίας, όπου προβάλλονται οι σημαντικότερες πληροφορίες σε οριζόντια διάταξη και με προσανατολισμό προς το οδηγό. Η κεντρική οθόνη αφής μπορεί να φτάσει σε μέγεθος ακόμα και τις 10 ίντσες. Τα φυσικά χειριστήρια φαίνεται πως έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, έχοντας τη μορφή περίτεχνα κατασκευασμένων μπουτόν. 

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις τιμές του.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις τιμές του.


Το ανανεωμένο Grandland εξοπλίζεται επίσης με μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες όπως σύστημα Night Vision, το οποίο χάρη στις κάμερες υπέρυθρης μπορεί να εντοπίζει πεζούς και ζώα σε απόσταση 100 μέτρων και να προειδοποιεί τον οδηγό, σύστημα Highway Integration Assist που κρατά το αυτοκίνητο στη λωρίδα του και αυξομειώνει την ταχύτητά του ανάλογα με την κίνηση των μπροστινών οχημάτων αλλά και πλήθος άλλων σύγχρονων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας όπως πανοραμική κάμερα 360 μοιρών, υποβοήθηση παρκαρίσματος, σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων κ.α.

Το ανανεωμένο Grandland θα διατεθεί με κινητήρες βενζίνης και diesel αλλά και σε Plug-in υβριδικές εκδόσεις. Οι τιμές του ανανεωμένου Grandland θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
 

ELASTIKA 2024
moto