Στην έκθεση της Γενεύης, πλάι στη νέα Giulia και στην ανανεωμένη Giulietta, βρίσκεται και η ραφιναρισμένη εκδοχή της Alfa Romeo MiTo, της οποίας το λανσάρισμα θα γίνει στο 2ο μισό του έτους.

Μεγάλο εύρος εκδόσεων έχει η ανανεωμένη Alfa Romeo MiTo, της οποίας η απόδοση ποικίλλει από τους 78 έως τους 170 ίππους.

Για να ικανοποιήσει την ανάγκη των πελατών της για νέες τεχνολογίες, η Alfa Romeo εξοπλίζει την MiTo με το σύστημα infotainment UConnect, το οποίο διαθέτει οθόνη αφής 5 ιντσών.

Η γκάμα της ανανεωμένης MiTo θα περιλαμβάνει τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις (MiTo, Super, Veloce), αλλά και δύο ειδικά πακέτα (Veloce και Lusso).

Ανανέωση για τη MiTo

4.729 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/3/2016

Με περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης της μορφής της, πλουσιότερο εσωτερικό και με ήπιες σχεδιαστικές αλλαγές, έρχεται η ανανεωμένη εκδοχή της Alfa Romeo MiTo.

 
Μπορεί το αστέρι της Alfa Romeo στην έκθεση της Γενεύης να είναι η Giulia, αλλά στην ελβετική πόλη κάνει ντεμπούτο και η ανανεωμένη εκδοχή της MiTo, της οποίας το εμπορικό λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους. Θυμίζουμε, πως πριν λίγες ημέρες είδαμε και το αντίστοιχο φρεσκάρισμα της Giulietta.

Οι αισθητικές επεμβάσεις είναι περιορισμένες, με την κυριότερη να αφορά στη γρίλια της μάσκας, η οποία παραπέμπει σε εκείνη της νέας Giulia. Λεπτομέρειες όπως το φρεσκαρισμένο λογότυπο της Alfa και τη διαφορετική γραμματοσειρά, μάλλον πολλοί θα τις δουν και λίγοι θα τις προσέξουν.

Επιπλέον, η γκάμα της ανανεωμένης MiTo θα περιλαμβάνει τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις (MiTo, Super, Veloce), αλλά και δύο ειδικά πακέτα (Veloce και Lusso). Η παλέτα των χρωμάτων θα αποτελείται από 9 αποχρώσεις, ενώ υπάρχουν και 8 επιλογές σε σχέδια ζαντών, η διάσταση των οποίων ποικίλλει από τις 16 ως τις 18 ίντσες.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Για να ικανοποιήσει την ανάγκη των πελατών της για νέες τεχνολογίες, η Alfa Romeo εξοπλίζει τη MiTo με το σύστημα infotainment UConnect, το οποίο διαθέτει οθόνη αφής 5 ιντσών. Χάρη στις υπηρεσίες Uconnect Live, οι επιβάτες μπορούν να χειρίζονται το smartphone τους μέσω της οθόνης του οχήματος.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, η βασική έκδοση της ανανεωμένης MiTo φέρει το 1,4 λτ. ατμοσφαιρικό σύνολο των 78 ίππων. Πιο πάνω βρίσκουμε το υπερτροφοδοτούμενο TwinAir μοτέρ των 0,9 λτ. και των 105 αλόγων. Επόμενη επιλογή βενζίνης είναι ο 1.4 MultiAir Turbo των 140 ή 170 ίππων, ένας κινητήρας που συνδυάζεται και με το αυτόματο TCT κιβώτιο της εταιρείας, ενώ όσοι θέλουν υγραέριο, ας κοιτάξουν την εκδοχή 1.4 LPG Turbo των 120 αλόγων. Μοναδική επιλογή πετρελαίου, τέλος, είναι η MiTo 1.3 MultiJet των 95 ίππων.