Tο ανανεωμένο Kia Sorento προσφέρεται με δύο κινητήρες diesel και έναν βενζίνης.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο ανανεωμένο Kia Sorento προσφέρεται με δύο κινητήρες diesel και έναν βενζίνης.

Ανανεωμένο Kia Sorento

11.384 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2017)

Η Κia αποκάλυψε σήμερα το νέο Sorento που αποτελεί την ναυαρχίδα της στην κατηγορία των SUV. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Η Kia αποκάλυψε σήμερα με κάθε επισημότητα το ανανεωμένο Sorento, την ναυαρχίδα των SUV της φίρμας λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης αυτόν τον μήνα.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον τεχνολογικό εξοπλισμό του νέου Sorento.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον τεχνολογικό εξοπλισμό του νέου Sorento.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η εξωτερική εμφάνιση του νέου Sorento δέχτηκε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχο του, υιοθετώντας ένα πιο σοφιστικέ στιλ. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέας σχεδίασης μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα, καινούριας μορφής φωτιστικά σώματα τόσο εμπρός όσο και πίσω σε συνδυασμό με ένα νέο μεταλλικό γκρι χρώμα και πρόβολο με αρκετά επιθετικό και άγριο χαρακτήρα. Παράλληλα με τη νέα σχεδίαση, υπάρχει η επιλογή για ζάντες αλουμινίου 17( στη βασική επιλογή), 18 ή 19 ιντσών και δύο νέα χρώματα: Rich Espresso καφέ και Gravity μπλε.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, δεν παρατηρούμε μεγάλες διαφορές εκτός από το τιμόνι, τον διαφορετικής σχεδίασης πίνακα οργάνων, το ηχητικό σύστημα Harman/Kardon και την μεγαλύτερη επένδυση από μαλακά υλικά και δέρμα. Το μάτι πέφτει αμέσως στην 8 ιντσών οθόνη infotainment της Kia που είναι συμβατή με Apple CarPlay and Android Auto.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον τεχνολογικό εξοπλισμό του νέου Sorento που περιλαμβάνει για πρώτη φορά τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Drive Wise, και Driver Attention Warning που βοηθούν στην αποφυγή συγκρούσεων. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός περιλαμβάνει μια σειρά από συστήματα όπως : σύστημα διατήρησης του αυτοκινήτου σε μια λωρίδα (Lane Keeping Assist System), αυτόματη ρύθμιση της έντασης των φωτιστικών σωμάτων (High Beam Assist) κ.α.
 
Όσον αφορά στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, το ανανεωμένο Kia Sorento προσφέρεται με δύο κινητήρες diesel και έναν βενζίνης. Η βάση στα diesel είναι ένας 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας απόδοσης 185 άλογα και 402 Nm ροπής αποκλειστικά με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η δεύτερη επιλογή και κορυφαία είναι ο 2,2 λίτρων απόδοσης 200 ίππων και 441 Nm ροπής σε συνδυασμό είτε με 6τάχυτη μηχανική είτε με 8τάχυτη αυτόματη μετάδοση της Kia που προσφέρεται για πρώτη φορά σε SUV της μάρκας. Το νέο κιβώτιο θα προσφέρει 4 modes οδήγησης:  Eco, Comfort, Sport και Smart. Η μόνη επιλογή βενζίνης αφορά ένα μηχανικό σύνολο 2,4 λτ. με απόδοση 188 PS και 241 Nm ροπής μόνο με 6τάχυτο κιβώτιο.

Η Κia θα λανσάρει και έκδοση GT Line στο Sorento που θα πάρει μια σειρά από αισθητικές αναβαθμίσεις τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση όσο και στο εσωτερικό του.

Το νέο Kia Sorento αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στην αγορά το τελευταίο τρίμηνο του 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
SEAT