Στην ανανέωση του MINI Clubman προχώρησε η εταιρεία προσφέροντας στο μοντέλο στιλιστικές αλλαγές και νέα στοιχεία εξοπλισμού.

Στο πίσω μέρος το MINI Clubman εφοδιάζεται τώρα στάνταρ με πίσω φώτα LED.

Τρεις νέες χρωματικές προτάσεις προσφέρονται για το φινίρισμα του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό η στάνταρ γκάμα εξοπλισμού του νέου MINI Clubman περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα ηχοσύστημα με έξι ηχεία, θύρα USB και έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών.

Ανανεώθηκε το MINI Clubman

4.748 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2019)

Στην ανανέωση του MINI Clubman προχώρησε η εταιρεία προσφέροντας στο μοντέλο στιλιστικές αλλαγές και νέα στοιχεία εξοπλισμού.

Στο εξωτερικό μέρος το φρεσκάρισμα του αυτοκινήτου περιλαμβάνει νέα σχεδίαση της μάσκας που τώρα εκτείνεται σε ολόκληρο τον προφυλακτήρα. Παράλληλα στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου, ξεχωρίζουν το δυναμικό φούσκωμα του καπό, οι στρογγυλοί προβολείς, με στάνταρ χρωμιωμένα πλαίσια και προαιρετικά σε Piano Black. Στο πίσω μέρος το MINI Clubman εφοδιάζεται τώρα στάνταρ με πίσω φώτα LED.
 
Τρεις νέες χρωματικές προτάσεις προσφέρονται για το φινίρισμα του αμαξώματος. Αυτές είναι οι Indian Summer Red metallic (κόκκινη), British Racing Green metallic (σκούρο πράσινο) ή MINI Yours Enigmatic Black metallic (μαύρο). Εναλλακτικά, αντί της απόχρωσης του αμαξώματος, η οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών μπορούν να βάφονται σε μαύρο, λευκό ή ασημί. Επιπλέον, η λίστα στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού προσφέρει και άλλους τρόπους εξατομίκευσης του εξωτερικού στυλ. Ανάλογα με την έκδοση, το Clubman εφοδιάζεται στάνταρ με ζάντες αλουμινίου διατάσεων 16 ή 17 ιντσών. Προαιρετικά, οι ζάντες αλουμινίου διατίθενται σε διαστάσεις 18 και 19 ινστών.
 
Ένα νέο στοιχείο προαιρετικού εξοπλισμού είναι η σπορ ανάρτηση χαμηλωμένη κατά 10 χιλιοστά, ενώ προαιρετικά διατίθεται επίσης σύστημα προσαρμοζόμενης ανάρτησης. Σύμφωνα με τη φίρμα αυτό προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των δύο χαρακτηριστικών καμπυλών για το σετάρισμα των αποσβεστήρων μέσω των προαιρετικών Προφίλ Οδήγησης ΜΙΝΙ (Driving Modes).
 
Στο εσωτερικό η στάνταρ γκάμα εξοπλισμού του νέου MINI Clubman περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα ηχοσύστημα με έξι ηχεία, θύρα USB και έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών. 
 
Στα μηχανικά σύνολα η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει δύο 3-κύλινδρους και έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα μαζί με έναν 3-κύλινδρο και δύο 4-κύλινδρους diesel. Αντί του στάνταρ 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, ένα 7-τάχυτο κιβώτιο Steptronic με διπλό συμπλέκτη διατίθεται προαιρετικά για το MINI One Clubman, το MINI Cooper Clubman, το MINI Cooper S Clubman και το MINI One D Clubman. Να σημειωθεί πως, αντί της μετάδοσης κίνησης στους εμπρός τροχούς, το σύστημα ALL4 διατίθεται προαιρετικά για τις δύο ισχυρότερες εκδόσεις του μοντέλου MINI Cooper S και MINI Cooper SD. 
 
Τέλος να σημειωθεί πως αργότερα, στην οικογένεια μοντέλων θα προστεθεί το νέο MINI  John  Cooper  Works  Clubman.  

Toyota
moto