Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
8 φωτογραφίες »

Ανανεώθηκε το Subaru Forester

13.852 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2021)

Το ανανεωμένο Forester παρουσίασε επίσημα η Subaru για την αγορά της Ιαπωνίας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τι αναμένεται να συμβεί και για τις εκδόσεις του μοντέλου που πωλούνται στις αγορές του υπόλοιπου κόσμου.

Η τρέχουσα 5η γενιά του Subaru Forester συστήθηκε στο ευρύ κοινό τον Μάρτιο του 2018 και πλέον η ιαπωνική μάρκα πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην ανανέωσή της, προσφέροντάς μεταξύ άλλων στο δημοφιλές SUV, νέα χρώματα και περισσότερη τεχνολογία ασφαλείας.


Βλέπετε το ανανεωμένο Subaru Forester για την αγορά της Ιαπωνίας.

Βλέπετε το ανανεωμένο Subaru Forester για την αγορά της Ιαπωνίας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

 
Το ανανεωμένο Forester δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ εξωτερικά με την πιο προφανή καινοτομία να βρίσκεται μπροστά, όπου θα παρατηρήσετε τους επανασχεδιασμένους προβολείς που λαμβάνουν ένα πιο... όρθιο σχεδιασμό. Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει επίσης τροποποιηθεί με μια προεξοχή ακριβώς κάτω από τους προβολείς, ενώ επιπλέον νίκελ «στολίδια» πλαισιώνουν το λογότυπο Subaru. Ανάλογα με την έκδοση υπάρχουν στρογγυλά και κατακόρυφα φώτα ομίχλης, αμφότερα LED τεχνολογίας.
 
Στο πίσω μέρος παρατηρούμε κάποιες αλλαγές στα γραφικά των φώτων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Subaru προσφέρει «φρέσκους» τροχούς 18 ιντσών και προσθέτει τρία νέα χρώματα (Autumn Green Metallic, Cascade Green Silica, Brilliant Bronze Metallic) στην τοπική έκδοση του crossover. Στην αγορά της Ιαπωνίας το ανανεωμένο Forester θα προσφέρεται στις εξής τέσσερις εκδόσεις: Τouring, X-Break, Advance και Sport.
 
Για την καμπίνα υπάρχουν επιλογές νέας ταπετσαρίας, ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού EyeSight που έχει εξοπλιστεί με νέα πιο ευρεία κάμερα, καθώς και βελτιστοποιημένο λογισμικό. Η Subaru έχει κάνει αλλαγές στην ανάρτηση για όλες τις εκδόσεις, ενώ το σύστημα e-Active Shift Control (που κατεβάζει ταχύτητες κατά το φρενάρισμα στις στροφές για να διατηρεί ψηλά τις στροφές του κινητήρα) είναι τώρα διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις που είναι εξοπλισμένες με τον υβριδικό κινητήρα e-Boxer.
 
Η Subaru έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για το ανανεωμένο Forester για την αγορά της Ιαπωνίας και πλέον αναμένουμε την παρουσίαση και του ευρωπαϊκού μοντέλου μέσα στους επόμενους μήνες για να δούμε και τα μηχανικά σύνολα που θα την εξοπλίζουν.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: