Ανήλικος τράκαρε την Pagani Huayra του πατέρα του (+vid)

3.973 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2020)

O ανήλικος κοκορευόταν στο κανάλι του στο Youtube για το νέο αυτοκίνητο του πατέρα του αλλά τελικά ήταν εκείνος που το κατέστρεψε...

Σοβαρές ζημιές υπέστη μια συλλεκτική Pagani Huayra Roadster όταν ένας 17χρόνος Youtuber έχασε τον έλεγχό της. Η εν λόγω Huayra Roadster έχει ένα μοναδικό εξωτερικό μωβ χρώμα και είχε γίνει γνωστή μέσω μιας σειράς από video που είχαν «ανέβει» στο διαδίκτυο.

 Μόνο λίγες εικόνες και βίντεο από το συμβάν υπάρχουν αυτή την στιγμή αλλά φαίνεται ξεκάθαρα πως ο μπαμπάς του 17χρονου θα χρειαστεί να πληρώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ, εάν αποφασίσει να το επισκευάσει. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι το μπροστινό μέρος του οχήματος υπέστη την μεγαλύτερη ζημιά, καθώς το καπό έχει πλέον διπλώσει και ότι ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει σπάσει σε παραπάνω από ένα σημείο. Επιπλέον, ένας από τους τροχούς δεν βρίσκεται πλέον στην θέση του, ενώ στην θέση της δεν βρίσκεται ούτε η πόρτα του οδηγού… Τέλος, οι αερόσακοι έχουν ανοίξει και αρκετά ακόμη κομμάτια βρίσκονται διασκορπισμένα στο οδόστρωμα.  

Ο οδηγός ήταν ο 17χρονος Gage Gillean, ο οποίος διαχειρίζεται το κανάλι GG Exotics στο YouTube. Τόσο αυτός όσο και ο άλλος νεαρός που βρίσκονταν μαζί δεν υπέστησαν κάποιον σοβαρό τραυματισμό.
Η Huayra Roadster παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη, Tim Gillean, τον Ιούνιο για να συμπληρώσει έναν ολόκληρο στόλο από εξωτικά αυτοκίνητα που περιλαμβάνει τα McLaren Senna, Lamborghini Urus, Bugatti Chiron και Rolls-Royce Dawn, μεταξύ άλλων.

Η Pagani δημιούργησε μόνο 100 αυτοκίνητα Huayra Roadster αλλά πιθανότατα θα επιφορτιστεί με την επισκευή του αυτοκινήτου, ώστε να επιστρέψει στις παλιές του δόξες.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen