3 φωτογραφίες »

Η ισχύς πηγάζει από έναν γιγάντιο 8,9 λίτρων Cummins κινητήρα πετρελαίου.

«Ανοιχτό» λεωφορείο 6x6 προς πώληση

2.592 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2020)

Με αυτό εδώ το όχημα μπορείς να μεταφέρεις όλους τους φίλους σου πάνω από κάθε έδαφος, αρκεί να βρεις δρόμο να το χωράει, ένα οικόπεδο να το παρκάρεις και άφθονο πετρέλαιο για να το κινήσεις.

Το Alibaba είναι η κορυφαία πλατφόρμα αγορών της Κίνας, με τον καθένα να μπορεί να βρει ό,τι επιθυμεί, συμπεριλαμβανομένου, όπως αποδεικνύεται, και ενός θηριώδους οχήματος 6x6 με την ονομασία HJ ATV6.

To αυτοκίνητο αυτό είναι μια δημιουργία της κινέζικής εταιρείας Ηubei Haojing που ειδικεύεται στην κατασκευή λεωφορείων αλλά και άλλων παρόμοιων οχημάτων για ειδικά γούστα. Η φίρμα το περιγράφει σαν ένα λεωφορείο με 23 θέσεις επιβατών που μπορεί να κινηθεί πάνω από κάθε έδαφος χάρη στους 55 ιντσών τροχούς  και τα off-road ελαστικά που διαθέτει ενώ, όπως υποστηρίζει, η κίνηση μεταδίδεται και στους 6 τροχούς. Το μήκος του είναι 8,8 μέτρα αλλά, περιέργως, δεν διαθέτει οροφή, γεγονός που κάνει την χρήση του δύσκολη τουλάχιστον τους μισούς μήνες του έτους.

Η ισχύς πηγάζει από έναν γιγάντιο 8,9 λίτρων Cummins κινητήρα πετρελαίου που αποδίδει 260 άλογα χωρίς να γίνεται γνωστή η ροπή του. Η εταιρεία κατασκευής πάντως στην ιστοσελίδα της αναφέρει πως αυτή η έκδοση προσφέρει 1.550 Νm ροπής.

Η τιμή του λεωφορείου είναι 110.000 δολάρια αλλά εάν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει 20 τέτοια οχήματα, η εταιρεία είναι σε θέση να μειώσει την αρχική τιμή του στις 86.000 δολάρια. Η εγγύηση έχει διάρκεια δύο έτη ή 200.000 χιλιόμετρα.

PEIRAIOS LEASING
moto