Η στιγμή της σύγκρουσης.

Αντίθετα στο ρεύμα με Camaro (+video)

1.665 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2019)

Πάνω σε φορτηγάκι έπεσε ο 42χρονος οδηγός με την Camaro που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Δείτε την τρελή του πορεία.

Να πηγαίνει ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο Ι-55 του St.Louis στο Missouri στις 2 το μεσημέρι κατεγράφη μια Chevrolet Camaro. Ευτυχώς για τον 42χρονο οδηγό της, δεν σημειώθηκε κάποια κατά μέτωπο σύγκρουση αλλά η τρελή πορεία του σταμάτησε όταν συγκρούστηκε με ένα άσπρο φορτηγάκι στο πλαϊνό του μέρος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο λόγος που έκανε τον 42χρονο να κινηθεί στο αντίθετο ρεύμα. Δεδομένης της ηλικίας του, το ενδεχόμενο απλά να μπερδεύτηκε είναι μικρό, ενώ οι περισσότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
 
Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας στον τομέα των Μεταφορών των ΗΠΑ έχει αποφανθεί ότι «οι συγκρούσεις με αυτοκίνητα που πηγαίνουν ανάποδα στο ίδιο ρεύμα είναι σπάνιο φαινόμενο» και αντιπροσωπεύουν μόνο το 3% των συνολικών τροχαίων ατυχημάτων. Την ίδια στιγμή ωστόσο, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως τέτοιου είδους τροχαία είναι ιδιαίτερα θανατηφόρα.

Δείτε το video.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda