• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από το «κανονικό» Note μέσω της διαφορετικής γρίλιας, των τροποποιημένων προφυλακτήρων, των πλευρικών μαρσπιέ, του spoiler οροφής και των κόκκινων καπακιών των καθρεπτών.

Διακριτικά σπορ είναι η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του Nissan Note Nismo, όπως τη συνθέτουν στοιχεία σαν τα σπορ καθίσματα και τα αλουμινένια πεντάλ.

H πιο «καυτή» έκδοση Nismo S θα έχει στάνταρ σπορ καθίσματα, ενώ προαιρετικά διατίθενται και bucket της Recaro.

Η ομάδα της Nismo «πείραξε» την ανάρτηση και την αεροδυναμική του Note, ενώ η πιο «καυτή» έκδοση Nismo S θα έχει ελαφρώς χαμηλωμένο αμάξωμα.

Αποκαλύφθηκε το Nissan Note Nismo

9.866 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/7/2014

Το Note θα είναι το 5ο κατά σειρά μοντέλο που λαμβάνει τις «περιποιήσεις» της Nismo. Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τις Nismo και Nismo S, με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά να μην έχουν ακόμα ανοικοινωθεί.

 
Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του Note Nismo, το οποίο θα αποτελέσει το 5ο κατά σειρά μοντέλο της εταιρείας που λαμβάνει το «σηματάκι» της Nismo. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, τις Nismo και Nismo S, οι οποίες θα εξοπλίζονται με ένα βελτιωμένο μηχανικό σύνολο βενζίνης αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο θα συνεργάζεται με ένα 5άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Οπτικά, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από το «κανονικό» Note μέσω της διαφορετικής γρίλιας, των τροποποιημένων προφυλακτήρων, των πλευρικών μαρσπιέ, του spoiler οροφής και των κόκκινων καπακιών των καθρεπτών, οι οποίοι αναδιπλώνονται ηλεκτρικά.

Η Nissan λέει πως η ομάδα της Nismo «πείραξε» την ανάρτηση και την αεροδυναμική του οχήματος, ενώ η πιο «καυτή» έκδοση Nismo S θα έχει ελαφρώς χαμηλωμένο αμάξωμα. Στην τελευταία, στάνταρ θα είναι τα σπορ καθίσματα, ενώ προαιρετικά διατίθενται και bucket της Recaro.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες τις επόμενες εβδομάδες, καθώς η διάθεση του Note Nismo θα ξεκινήσει το προσεχές φθινόπωρο.