Αποκάλυψη για την καμπίνα της ανανεωμένης Porsche Cayenne
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκάλυψη για την καμπίνα της ανανεωμένης Porsche Cayenne

3.395 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2023)

Η Porsche ανακοίνωσε την έλευση της ανανεωμένης Cayenne στις 18 Απριλίου, αποκαλύπτοντας παράλληλα το εσωτερικό του δημοφιλούς SUV.

Πρεμιέρα στις 18 Απριλίου

Λίγες ημέρες μακριά βρίσκεται η έλευση της ανανεωμένης Porsche Cayenne. Η γερμανική μάρκα μετά την επιβεβαίωση του ερχομού του μοντέλου, αποκάλυψε πως η πρεμιέρα θα γίνει στις 18 Απριλίου. Ταυτόχρονα, έδειξε τη νέα διάταξη που υπάρχει στην καμπίνα, η οποία είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του τρέχοντος μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθονάρα για το infotainment

Η φρεσκαρισμένη Cayenne, διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,6 ιντσών με κυρτή οθόνη, έναντι της τρέχουσας διάταξης με αναλογικό στροφόμετρο στο κέντρο. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του μοντέλου, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει έως και επτά λειτουργίες προβολής. Από κει και πέρα μία ορθογώνια οθόνη 12,3 ιντσών δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Υποστηρίζει φωνητικές εντολές Siri για τη λειτουργία της, ενώ μέσω αυτής οι επιβάτες μπορούν να «σερφάρουν» και στο διαδίκτυο. Επιπλέον, όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο τότε οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και βίντεο στην οθόνη.

Και τρίτη οθόνη μπροστά από το συνοδηγό

Κάτω από τη μεγάλη οθόνη, υπάρχει ένας νέος πίνακας ελέγχου για το σύστημα κλιματισμού. Η επαγωγική βάση φόρτισης διατίθεται στάνταρ, ενώ υπάρχουν επίσης δύο θύρες USB-C μπροστά και άλλες δύο πίσω. Αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα ύπαρξης μίας τρίτης οθόνης στο ταμπλό, ακριβώς μπροστά από τον συνοδηγό. Η προαιρετική οθόνη έχει μέγεθος 10,9 ίντσες και δίνει πρόσβαση στο σύστημα πλοήγησης και των μέσων. Η οθόνη μπορεί επίσης να μεταδίδει βίντεο ενώ η Cayenne είναι εν κινήσει και ένα φίλτρο αποτρέπει την απόσπαση της προσοχής του οδηγού.

Τιμόνι από την 911

Τέλος, επανασχεδιασμένο είναι και το τιμόνι που παίρνει την εμφάνισή του από την τρέχουσα 911. Υπάρχουν χειριστήρια πολλαπλών λειτουργιών στις ακτίνες, για να ρυθμίζουν μία σειρά από δυνατότητες.

Δες τη νέα καμπίνα της ανανεωμένης Porsche Cayenne!

- Ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθονάρα για το infotainment.
- Και τρίτη οθόνη μπροστά από το συνοδηγό.
- Τιμόνι από την 911.
- Πρεμιέρα στις 18 Απριλίου.
Είναι χρήσιμες τόσες οθόνες σε ένα αυτοκίνητο ή απλά υπάρχουν για να ανεβάζουν την τιμή του;  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
NON STOP
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel