Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του SEAT Leon ST είναι γεγονός και η δυναμική σχεδίαση του κερδίζει τις εντυπώσεις!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του SEAT Leon ST είναι γεγονός και η δυναμική σχεδίαση του κερδίζει τις εντυπώσεις!

Αποκάλυψη για το SEAT Leon ST

7.543 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2013)

H SEAT έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες της station wagon εκδοχής της νέας γενιάς του Leon που έρχεται με περισσότερη πρακτικότητα και χώρο αποσκευών στα 587 λίτρα.

Το μικρομεσαίο μοντέλο της SEAT αποκτά και station wagon έκδοση, με την κωδική ονομασία «ST». Σχεδιαστικά το αμάξωμα διατηρεί τις δυναμικές γραμμές της 5θυρης και της SC έκδοσης, με την αύξηση των διαστάσεων να έχει «ωφελήσει» τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών που φτάνει τα 587 λίτρα (1.470 λίτρα με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων), έναντι των 380 λίτρων που εμφανίζουν οι υπόλοιπες εκδόσεις. 
Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα τα οποία θα φροντίζουν για την κίνηση του, αναμένεται να μην διαφέρουν από αυτά των υπολοίπων εκδόσεων του Leon, οπότε θα κάνουν την εμφάνιση τους οι TSI βενζινοκινητήρες των 1.2, 1.4 και 1.8  λτ., με απόδοση από 86 έως 180 ίππους, καθώς και οι TDI πετρελαιοκινητήρες των 1.6 και 2.0 λτ., απόδοσης 90 έως 184 ίππων.
Το νέο SEAT Leon ST όπως όλα δείχνουν θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του τον Σεπτέμβρη, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και μέχρι τα τέλη του έτους θα έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center