Νέες teaser εικόνες που συνοδεύτηκαν με περισσότερες πληροφορίες, δημοσίευσε η Kia σχετικά με την τρίτη γενιά του Soul που έρχεται σε λίγες ημέρες.

Στις νέες εικόνες αποκαλύπτεται μέρος της πλαϊνής όψης του μοντέλου.

H γκάμα των εκδόσεων θα είναι πλούσια.

Η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας φαίνεται να είναι μεγαλύτερη.

Oι αγοραστές των ΗΠΑ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το μοντέλο με έναν ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων ή με έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στο Λος Αντζελες.

Αποκαλύπτεται το νέο Kia Soul

2.038 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2018)

Νέες teaser εικόνες που συνοδεύτηκαν με περισσότερες πληροφορίες, δημοσίευσε η Kia σχετικά με την τρίτη γενιά του Soul που έρχεται σε λίγες ημέρες.

Στις νέες εικόνες αποκαλύπτεται μέρος της πλαϊνής όψης του μοντέλου, το οποίο διατηρεί την τετραγωνισμένη λογική στην σχεδίαση του πίσω μέρους ενώ είναι εξοπλισμένο και με πιο λεπτά φωτιστικά σώματα που συνεχίζουν να είναι τοποθετημένα κάθετα. Ωστόσο απ ότι μπορούμε να παρατηρήσουμε στο εμπρόσθιο άκρο έχει μια πιο στρογγυλεμένη εικόνα.
 
Από κει και πέρα οι νέες εικόνες παρέχουν και μια ματιά στο εσωτερικό. Η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας φαίνεται να είναι μεγαλύτερη, ενώ στη συγκεκριμένη εικόνα το μαύρο χρώμα που την περικλείει κάνει αντίθεση με το κίτρινο χρώμα που το βλέπουμε και στα πάνελ των θυρών.
Εκτός από την καλύτερη ματιά τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό η κορεατική μάρκα πρόσφερε και επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα. Συγκεκριμένα υπογράμμισε πως οι αγοραστές των ΗΠΑ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το μοντέλο με έναν ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων ή με έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων, ο οποίος δεν αποκλείεται να προσφερθεί και στην αγορά της Ευρώπης, μαζί με άλλες επιλογές που βρίσκουμε στο Ηyundai Kona, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι επιβεβαιωμένο αναφορικά με τη «γηραιά ήπειρο»..
 
Τέλος η Kia αναφέρει πως η γκάμα των εκδόσεων θα είναι πλούσια, ενώ μέσα στο 2020 αναμένεται να διατεθεί σε συγκεκριμένες αγορές και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER