• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Annette Winkler.

Αποχωρεί από τη smart η Winkler

Διαβάστηκε από 1337 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/5/2018
 

Αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στο διοικητικό κομμάτι της smart, καθώς όπως έγινε γνωστό σε λίγους μήνες η φίρμα αναμένεται να έχει νέο αφεντικό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού, η διευθύνουσα σύμβουλος, Annette Winkler, αναμένεται να παραιτηθεί από το ρόλο της την 1η Οκτωβρίου και λίγες ημέρες αργότερα θα οριστεί ο διάδοχός της.
 
Η Winkler διορίστηκε για να οδηγήσει τη μάρκα το 2010, έχοντας ως βασικό της έργο την εισαγωγή της smart στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Ωστόσο η πρώτη της ενασχόληση με τη μαμά εταιρεία Daimler, έγινε το 1995, όταν και διορίστηκε στη θέση της επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών της Mercedes-Benz.
Οι συνολικές πωλήσεις της Smart κατά την  περίοδο της Winkler αυξήθηκαν σταθερά, καθώς από τις περίπου100.000 μονάδες το 2010, έφτασαν πέρυσι τις 135.868, ενώ το 2016 έφτασαν στο ανώτερο όριο που ήταν στις 143.719, σύμφωνα με τα στοιχεία της JATO.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο την παραίτηση της Annette Winkler, αυτό δεν σημαίνει πως θα απομακρυνθεί εντελώς από τους κύκλους της εταιρείας, καθώς θα συνεχίσει να εργάζεται για τη Daimler ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Mercedes-Benz της Νότιας Αφρικής από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Tags: SMART
 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

SMART - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός