Αψογος σαν οικοδεσπότης ο Πάνος Ισμαήλος παρουσίασε με απόλυτα κατανοητό τρότο την εφαρμογή i-smailos connected, που είναι πνευματικό του παιδί.

Το κερασάκι στην τούρτα της ζεστής φιλοξενίας μας στις εγκαταστάσεις της A. Iσμαήλος ήταν η επίσκεψη στο μαγικό χώρο, όπου γίνονται οι ανακατασκευές ιστορικών αυτοκινήτων…

App από το μέλλον

3.250 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2017)

Η πρωτοποριακή εφαρμογή i-smailos Connected αλλάζει τα δεδομένα στην εξυπηρέτηση των αναγκών και της αλληλεπίδρασης του οδηγού Mercedes -και όχι μόνο- με την A. Iσμαήλος ΑΕ.

Το i-smailos Connected είναι ένα καινοτόμο application, που δημιουργήθηκε βασισμένο στην ιδέα του 25χρονου, αλλά υπερδραστήριου και οξύνου Πάνου Ισμαήλου, με σκοπό την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της Α. Ισμαήλος Α.Ε.. Η τελευταία αποτελεί μια ισχυρή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου ως  απόλυτα επιτυχημένος εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Mercedes-Benz & smart με πάνω από το 25.000 πελάτες.

Η αρχική ιδέα του Πάνου Ισμαήλου, που συμμετείχε και στην ομάδα εξέλιξης της εφαρμογής, μαζί με άλλους ταλαντούχους νέους, υλοποιήθηκε με την συμβολή μεγάλης εταιρείας του εξωτερικού η οποία επενδύει σε start up επιχειρήσεις τεχνολογικού ενδιαφέροντος. Το i-smailos connected είναι το απόλυτα εργαλείο ώστε όλες οι ανάγκες του οδηγού να ικανοποιούνται γρήγορα και εύκολα.
 

Μέσω της εφαρμογής και μετά τη δημιουργία σχετικού προφίλ, ο οδηγός είναι συνδεδεμένος σε real time με την Α. Ισμαήλος ΑΕ και το συνεργείο όντας σε θέση να κάνει γραπτές ερωτήσεις ή να στείλει φωτογραφίες  από μια ένδειξη βλάβης και να λάβει τεχνικές οδηγίες από τους αρμόδιους σε 24ώρη βάση. Φυσικά και η εφαρμογή παίζει ρόλο ημερολογίου για υπενθύμιση εργασιών συντήρησης, KTEO, κάρτας καυσαερίων κτλ., ενώ παρέχει υπηρεσίες υπενθύμισης του σημείου που έχει παρκάρει ο οδηγός.

Μέσω GPS και Google maps γίνεται εργαλείο αναζήτησης ειδικών προορισμών όπως πρατήρια καυσίμου, ATM, νοσοκομεία. Υπάρχει ακόμη και λειτουργία άμεσης βοήθειας σε περίπτωση ανάγκης με το άγγιγμα και μόνο της επιλογής και μάλιστα με 24ωρη κάλυψη. Μιλάμε δηλαδή για ένα ολόκληρο back office, πρόθυμο να λύσει σε κάθε πρόβλημα και να ελαχιστοποιήσει τον πονοκέφαλο του προγραμματισμού.

Η εφαρμογή του Πάνου Ισμαήλου, που είναι αρκούντως «ελαφριά» καταλαμβάνοντας ελάχιστη μνήμη από το κινητό, έρχεται να συμπληρώσει τα apps και την global εφαρμογή που ετοιμάζει η Mercedes-Benz. Θα είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν στο Apple Store και στο Play Store από τις 11 Δεκεμβρίου.

NEO TRAFIC
skoda