Στη συγκεκριμένη έκδοση η Aston Martin DBS Superleggera είναι σχεδιασμένη από τον γνωστό ηθοποιό του Hollywood, Daniel Craig.

Aston Martin σχεδιασμένη από τον James Bond

2.284 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2019)

Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Οκτώβρη ωστόσο πολλές εταιρίες ετοιμάζουν τους καταλόγους με τα δώρα των Χριστουγέννων, μάλιστα σε αυτόν της εταιρείας Neiman Marcus βρίσκεται ίσως το πιο ακριβό. Ποιο είναι αυτό; Μία περιορισμένης έκδοσης Aston Martin DBS Superleggera.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι της Neiman Marcus, στη συγκεκριμένη έκδοση η Aston Martin DBS Superleggera είναι σχεδιασμένη από τον γνωστό ηθοποιό του Hollywood, Daniel Craig ο οποίος είναι πιο γνωστός για τον ρόλο του James Bond, τον οποίο υποδύεται.
 
Η Neiman Marcus δεν είπε πολλά για το αυτοκίνητο, παρά αρκέστηκε να μας ενημερώσει πως διαθέτει ένα πανέμορφο μπλε εξωτερικό χρώμα και ειδικούς τροχούς. Το μπλε χρώμα κοσμεί και το δερμάτινο εσωτερικό το οποίο συνδυάζεται με μαύρα πάνελ θυρών και ίδιου χρώματος κεντρικής κονσόλα.
 
Η ισχύς παρέχεται από το γνωστό κινητήρα V12 twin-turbo 5,2 λίτρων που προσφέρει 725 ίππους και 900 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων το οποίο επιτρέπει στο coupe να επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσει στην τελική ταχύτητα των 340 χλμ./ώρα.
 
Αυτοί που θα αγοράσουν την περιορισμένης έκδοσης Aston Martin DBS Superleggera αξίας 700.007 δολαρίων (περίπου 630.000 ευρώ) θα μεταφερθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δουν το αυτοκίνητό τους να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής, ενώ θα πάρουν ως δώρο και ένα από τα επτά ειδικά ρολόγια χειρός Omega Seamaster Diver 300Μ που διαθέτουν χαραγμένα το λογότυπο 007.
 
Αν αυτό δεν είναι αρκετό, οι αγοραστές θα λάβουν δύο αεροπορικά εισιτήρια και δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο για να παρακολουθήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «No Time to Die». Πρόκειται για την 25η ταινία του πράκτορα Bond που θα περιλαμβάνει μια ποικιλία μοντέλων της Aston Martin, όπως οι DB5, Valhalla και DBS Superleggera.  
 
Δείτε το βίντεο   
      

NEO TRAFIC
moto