Στο «σφυρί» μέσω του οίκου δημοπρασιών JamesEdition βρίσκεται αυτή εδώ η Aston Martin Cygnet.

Το Cygnet ήταν ουσιαστικά ένα Τοyota/Scion IQ που προσφέρθηκε σε λίγους και εκλεκτούς φίλους της μάρκας.

Έχει μόνο 48.000 χλμ στο οδόμετρο και προσφέρεται στα 39.995 ευρώ.

Το Cygnet παίρνει ισχύ από έναν 4κύλινδρο 1.300άρη κινητήρα απόδοσης 97 ίππων.

Στο σφυρί το μίνι της Aston Martin

8.026 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2017)

Μία από τις σπανιότερες Αston βρίσκονται προς πώληση, έτοιμη να γίνει δική σου! Αν θες να βολτάρεις μέσα στην πόλη γευόμενος την πολυτέλεια των Βρετανών και το μέγεθος ενός smart τσέκαρε εδώ!

Από όλα τα μοντέλα που έχει κατασκευάσει η Aston Martin τα τελευταία χρόνια, το σπανιότερο από αυτά δεν είναι ούτε κάποιο coupe αλλά ούτε κάποιο cabrio. Aντίθετα, είναι κάποιο hatchback σε διαστάσεις παρόμοιες με αυτές ενός smart!

Στο «σφυρί» μέσω του οίκου δημοπρασιών JamesEdition βρίσκεται αυτή εδώ η Aston Martin Cygnet, ένα σπάνιο μοντέλο που η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία πουλούσε τα έτη 2011 και 2013 σε ορισμένες μόνο ευρωπαϊκές αγορές.
 
Το Cygnet είναι ουσιαστικά ένα Τοyota/Scion iQ που προσφέρθηκε σε λίγους και εκλεκτούς φίλους της μάρκας που ήθελαν να δουν πως είναι να οδηγούν ένα πολυτελές αυτοκίνητο σε τέτοιο μέγεθος μέσα στις πόλεις, αφήνοντας τα άλλα ισχυρότερα αυτοκίνητα τους στο γκαράζ.

Σε αντιδιαστολή με ο,τι έχουμε συνηθίσει, το Cygnet παίρνει ισχύ από έναν 4κύλινδρο 1.300άρη κινητήρα απόδοσης 97 ίππων με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Παρά τις μεγάλες προσδοκίες, η Aston Martin πούλησε μόνο 150 τέτοια αυτοκίνητα.

Το συγκεκριμένο που βρίσκεται σε δημοπρασία έχει μόνο 48.000 χλμ στο οδόμετρο και προσφέρεται στα 39.995 ευρώ.

Πώς το βλέπεις;
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Kalitero aytokinito
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel