Lamborghini Aventador
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lamborghini Aventador

Aventador που «δαγκώνει»

3.462 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2017)

Η Liberty Walk έβαλε για ακόμα μια φορά το χέρι της, θέλοντας να δείξει πως ακόμη και ένα Supercar όπως η Lamborghini Aventador «σηκώνει» από αισθητική βελτίωση.

Ο ιαπωνικός οίκος Liberty Walk, δημιούργησε δυο πακέτα αισθητικής βελτίωσης για τη Lamborghini Aventador, με το τελικό αποτέλεσμα να ξεπερνά κάθε φαντασία.

Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακόμη και αν υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης του Supercar, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος με την εργοστασιακή εμφάνιση, η Liberty Walk μεταμορφώνει ριζικά το μοντέλο.
 

Το κιτ αποτελείται από σχεδόν όλα τα εξωτερικά μέρη του αμαξώματος, τα οποία διογκώνονται σε υπερβολικό βαθμό, δίνοντας στο αυτοκίνητο μια πιο «άγρια» όψη.
Αναλόγως με την έκδοση που θα επιλέξει κάποιος, θα πρέπει να δαπανήσει και το αντίστοιχο ποσό, ξεκινώντας από 36.000 ευρώ για το πρώτο κιτ και 37.000 για το δεύτερο.

Το τελικό κοστολόγιο διαμορφώνεται στις 46.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένης και της θηριώδους αεροτομής, η οποία ολοκληρώνει το βελτιωτικό πακέτο.
Κατά τα άλλα τα μηχανικά μέρη παραμένουν ανέγγιχτα, με τον πανίσχυρο V12, 6.5 λίτρων κινητήρα να τροφοδοτεί την Aventador.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

KINOUMAI HLEKTRIKA 3
OPEL