Αυτή είναι η νέα Porsche 911 GT3 RS
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 GT3 RS

2.005 Επισκέψεις στο άρθρο (17/8/2022)

Λίγο πριν αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό η νέα Porsche 911 GT3 RS, φωτογραφίες διέρρευσαν, κάνοντας έτσι μία πρώτη, ανεπίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.

Διέρρευσαν εικόνες πριν την παρουσίαση

Δεν είναι μυστικό πως η Porsche εδώ και αρκετό καιρό πραγματοποιούσε δοκιμές εξέλιξης της νέας 911 GT3 RS, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν διαρροές προς τα έξω, όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις μοντέλων. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου, εικόνες έκαναν την εμφάνισή του βάζοντας νωρίτερα τέλος στην αγωνία αυτών που περιμένουν να δουν το νέο σπορ γερμανικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τέρμα αεροδυναμική εμφάνιση

Όπως λοιπόν μαρτυρούν οι εικόνες, η νέα Porsche 911 GT3 RS φέρει τον κλασικό σχεδιασμό που γνωρίζουμε, δίνοντας ωστόσο μεγάλη έμφαση στην αεροδυναμική. Τα αεροδυναμικά στοιχεία είναι πολλά και ξεκινούν από μπροστά όπου το μάτι πέφτει κυρίως στους αεραγωγούς του καπό σε σχήμα L, αλλά και σε αυτούς που έχουν εγκατασταθεί στα φτερά. Επιπλέον, οι θόλοι των τροχών έχουν αιχμηρά πτερύγια που μοιάζουν με λεπίδες για ομαλή ροή αέρα. Στο πίσω μέρος κυριαρχεί η τεράστια αεροτομή, η οποία μάλιστα φαίνεται πως μπορεί να ρυθμιστεί κατά το δοκούν είτε έχοντας το ένα από τα δύο επιμέρους πτερύγια ανοιχτό είτε κλειστό.

Digital καμπίνα με οθόνες

Στην καμπίνα βλέπουμε πως το τιμόνι έχει τέσσερα στρογγυλά μπουτόν που πιθανότατα θα χρησιμοποιούνται για την προσαρμογή διαφορετικών λειτουργιών του αυτοκινήτου. Από κει και πέρα το ταμπλό χαρακτηρίζεται επίσης από τον μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων με ευανάγνωστα όργανα, αλλά και την οθόνη του infotainment. Παρών στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα είναι επίσης διακοσμητικά στοιχεία από ίνες άνθρακα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center