Το Skyline R32 GT-R είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Nissanτο οποίο έχει πολλούς και φανατικούς οπαδούς.

Η κίνηση αυτή της Nissan θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για την αγορά του aftermarket.

Αυθεντικά ανταλλακτικά για Skyline

3.828 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/4/2017

Η Nissan, βλέποντας ότι είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν ακόμα στην κατοχή τους κάποιο από τα παλαιότερα γρήγορα μοντέλα της όπως τα Skyline R32, R33 και R34 αποφάσισε να αρχίσει ξανά την παραγωγή αυθεντικών ανταλλακτικών για να καλύψει τις ανάγκες τους.

 
Αν έχετε στην κατοχή σας ένα παλιό  αλλά κλασσικό Nissan επιδόσεων και δε βρίσκατε αυθεντικά ανταλλακτικά η Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έρχεται να δώσει τη λύση καθώς ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την παραγωγή ανταλλακτικών για τα πιο εμβληματικά μοντέλα της.
 
Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν ότι η Nissan θα αναπτύξει ένα πρόγραμμα ανάδειξης της παράδοσης που έχει χτίσει μέσω αυτών των μοντέλων το οποίο θα επιμεληθεί η Nismo (το «γρήγορο» τμήμα της Nissan)  και θα ξεκινήσει στο άμεσο μέλλον κατασκευάζοντας κάθε ανταλλακτικό που πιθανόν θα χρειαστούν οι κάτοχοι των παλαιών αλλά γρήγορων αυτοκινήτων της. Αυτή η κίνηση της Nissan αποτελεί πλήγμα για την αγορά του aftermarket αλλά επιτέλους οι ιδιοκτήτες Nissan θα έχουν πρόσβαση σε αυθεντικά ανταλλακτικά για τα οποία θα ξέρουν ότι θα ταιριάζουν και ότι θα δουλεύουν σωστά. Η Nissan λέει ότι το πρώτο μοντέλο με το οποίο θα ασχοληθεί είναι το Skyline R32 GT-R αλλά στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα αρχίσει η παραγωγή ανταλλακτικών και για μια σειρά από άλλα κλασσικά μοντέλα όπως τα R33 και R34 Skyline ενώ υπάρχουν ελπίδες ότι κάτι παρόμοιο θα γίνει και για τα 300ZX Και 240Z.
 
Οι πωλήσεις των νέων ανταλλακτικών αναμένεται να ξεκινήσουν μετά το φετινό φθινόπωρο.