Επίσημες εικόνες που παρουσιάζουν το concept του Leaf Nismo, έδωσε στην δημοσιότητα η Nissan.

Ο προπομπός της κορυφαίας έκδοσης του νέου ηλεκτρικού μοντέλου επιχειρεί να δώσει στο hatchback τα σπορ στοιχεία που χρειάζεται.

Στο πλαϊνό μέρος, το concept διαθέτει νέες ζάντες αλουμινίου με την επωνυμία Nismo.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές σε σχέση με το νέο Leaf είναι ελάχιστες.

Αποκάλυψη Nissan Leaf NISMO

2.284 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2017)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες επίσημες εικόνες που παρουσιάζουν το πρωτότυπο Leaf NISMO της Nissan. Δείτε ακόμη τι αλλαγές υπόσχεται η φίρμα για τις επιδόσεις του μοντέλου.

Ο προπομπός της κορυφαίας έκδοσης του νέου ηλεκτρικού μοντέλου επιχειρεί να δώσει στο ιωπανικό hatchback τα σπορ στοιχεία που χρειάζεται, έχοντας νέο σπορ κιτ αμαξώματος, το οποίο χαρακτηρίζεται από κόκκινες λεπτομέρειες.
 
Οι αλλαγές εκτός από το δίχρωμο καπό περιλαμβάνουν ένα μπροστινό προφυλακτήρα με ενσωματωμένο σπόιλερ, ενώ φιλοξενεί και μεγαλύτερα LED φώτα ημέρας τα οποία έχουν οριζόντια θέση. Στο πλαϊνό μέρος βλέπουμε ότι το concept διαθέτει νέες ζάντες αλουμινίου με την επωνυμία NISMO, οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά υψηλής απόδοσης αλλά και ελαφρώς χαμηλωμένο ύψος οδήγησης, ως αποτέλεσμα της εφαρμογής μιας διαφορετικής ρύθμισης στο σύστημα ανάρτησης.
 

Στο οπίσθιο μέρος, η κόκκινη λεπτομέρεια που βρίσκεται στον αεροδυναμικό διαχύτη δίνει ένα πιο επιθετικό ύφος στο αυτοκίνητο, ενώ στη μέση έχει τοποθετηθεί το φως ομίχλης, όντας ένα χαρακτηριστικό που βρίσκουμε στα μονοθέσια της Formula 1.
 
Στο εσωτερικό οι αλλαγές σε σχέση με το νέο Leaf είναι ελάχιστες, με τις κόκκινες λεπτομέρειες να έχουν κάνει την εμφάνισή τους γύρο από τους αεραγωγούς, τις ταπετσαρίες των καθισμάτων, στα πλαϊνά των θυρών αλλά και στο τιμόνι.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως σε ότι αφορά τον κινητήρα η εταιρεία υπόσχεται πως το Leaf NISMO θα έχει καλύτερη επιτάχυνση και καλύτερες ρεπρίζ σε όλες τις ταχύτητες, μέσω ενός επαναχαρτογραφημένου εγκεφάλου με βελτιώσεις στο πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως το νέο Leaf NISMO concept θα παρουσιαστεί επίσημα στις 27 Οκτωβρίου στην έκθεση του Τόκιο.

MORIAKOS CORAL GAS
kia