Στο κοινό αποκαλύφθηκε το νέο SEAT Leon CUPRA R.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο κοινό αποκαλύφθηκε το νέο SEAT Leon CUPRA R.

Νέο Leon CUPRA R με 310 PS

9.485 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2017)

Στο κοινό αποκαλύφθηκε το νέο SEAT Leon CUPRA R, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το νέο μοντέλο φέρει στο αμάξωμά του ξεχωριστές διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως ανθρακονήματα στο εμπρός και πίσω spoiler, στις πλευρικές ποδιές και στον πίσω διαχύτη, ενώ στους πλαϊνούς καθρέπτες, στις ζάντες, στο σήμα αλλά και στο μπροστινό προφυλακτήρα έχουν τοποθετηθεί διακοσμητικά στοιχεία σε χρώμα χαλκού. Από κει και πέρα εμφανής είναι η νέα πιο δυναμική σχεδίαση στις εμπρός εισαγωγές αέρα, ενώ το διπλό σύστημα απόληξης εξάτμισης δεν περνά απαρατήρητο.

Mόνο 799 τυχεροί θα μπορέσουν να αποκτήσουν το συγκεκριμένο μοντέλο.

Mόνο 799 τυχεροί θα μπορέσουν να αποκτήσουν το συγκεκριμένο μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
 Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το νέο SEAT Leon CUPRA R θα διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων προσφέροντας 310 ίππους, καθώς και με αυτόματο DSG έξι ταχυτήτων που θα  έχει τη δύναμη 300 αλόγων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο εκδόσεις θα μεταδίδουν την κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς.
 
Το περιορισμένης έκδοσης SEAT Leon CUPRA R θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του 2017 και οι 799 τυχεροί ιδιοκτήτες θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα εσωτερικό το οποίο είναι επίσης διακοσμημένο από ανθρακονήματα και δέρμα Alcantara. Το νέο μοντέλο θα διατίθεται σε τρία χρώματα: Midnight Black, Pyrιneοs Grey και το αποκλειστικό Matte Grey.
 
 Αξιοσημείωτα είναι πως στο νέο CUPRA R η γωνία camber στον εμπρός άξονα έχει τροποποιηθεί, καθώς και η ανάρτηση DCC (Dynamic Chassis Control), χωρίς να ξεχνάμε τα φρένα Brembo και το νέο πιο ελεύθερο σύστημα εξάτμισης.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης εκτός από το Leon CUPRA R, θα κάνει την εμφάνισή του και το νέο crossover Arona, αλλά και το 1.0 Ibiza με τον TGI κινητήρα που λειτουργεί με συμπιεσμένο φυσικό αέριο.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto