Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Lamborghini

2.281 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2024)
Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Lamborghini
2 Φωτογραφίες »

- Ανανέωσε το λογότυπο της μετά από 20 χρόνια
- Πιο τολμηρή εμφάνιση με νέα γραμματοσειρά και χρωματικό συνδυασμό
- Στην ιστοσελίδα ο ταύρος εμφανίζεται χωρίς την ασπίδα
- Το νέο λογότυπο θα κάνει ντεμπούτο στον διάδοχο της Huracan

Ανανέωσε το λογότυπο της μετά από 20 χρόνια

Η Automobili Lamborghini είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τα supercar της που, αν μη τι άλλο, τραβούν την προσοχή, αλλά έχουν επιλέξει μια πιο συγκρατημένη προσέγγιση όσον αφορά το λογότυπό της. Η μάρκα ανανέωσε πρόσφατα το εταιρικό της λογότυπό έπειτα από είκοσι χρόνια και συμβαδίζοντας με τη μινιμαλιστική τάση της εποχής μας, το νέο λογότυπο της Lamborghini αφήνει πίσω της την τρισδιάστατη εμφάνιση του προκατόχου του.

Πιο τολμηρή εμφάνιση με νέα γραμματοσειρά και χρωματικό συνδυασμό

Στο νέο λογότυπο η γραμματοσειρά "Lamborghini" είναι πλέον ελαφρώς φαρδύτερη από πριν και συμπληρώνεται με απλοποιημένα γραφικά και νέο χρωματικό συνδυασμό. Το μαύρο και το λευκό παραμένουν τα βασικά χρώματα του λογότυπου, ενώ η νέα χρυσή απόχρωση χρησιμεύει ως χρώμα έμφασης που ενισχύει το σήμα και το κάνει πιο εμφατικό από πριν. Σύμφωνα με την Lamborghini, τα νέα χρώματα προσδίδουν στο λογότυπο μια ελάχιστα πιο τολμηρή εμφάνιση.

Στην ιστοσελίδα ο ταύρος εμφανίζεται χωρίς την ασπίδα

Το νέο λογότυπο εμφανίζεται ήδη στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Lamborghini και φαίνεται ότι η ιταλική μάρκα αυτοκινήτων προχώρησε και σε μια άλλη σημαντική αλλαγή καθώς φαίνεται πως για πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσει τον θρυλικό ταύρο χωρίς την ασπίδα.

Το νέο λογότυπο θα κάνει ντεμπούτο στον διάδοχο της Huracan

Προφανώς το νέο λογότυπο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και στα επερχόμενα μοντέλα της μάρκας. Πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του στον διάδοχο της Huracan, που αναμένεται να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες με έναν plug-in υβριδικό V8 κινητήρα. Τα επόμενα υποψήφια μοντέλα που θα φέρουν το νέο λογότυπο είναι η plug-in υβριδική Urus, η Revuelto και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας που προορίζεται να φτάσει το 2028.

Toyota
KIA