• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι ιδιοκτήτες των 126 αυτοκινήτων πάρκαραν ο ένας δίπλα από τον άλλο και παίρνοντας το έναυσμα ξεκίνησαν να καίνε τα ελαστικά τους.

Νέο κάτοχο απέκτησε το ρεκόρ Γκίνες με τα περισσότερα αυτοκίνητα που έκαναν ταυτόχρονα burnout.

Αυτό είναι το νέο ρεκόρ στο burnout (+vid)

Διαβάστηκε από 2411 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/1/2019
 

Νέο κάτοχο απέκτησε το ρεκόρ Γκίνες με τα περισσότερα αυτοκίνητα που έκαναν ταυτόχρονα burnout. Δείτε το βίντεο του ρεκόρ αλλά και τα ντουμάνια από εκατοντάδες καμένα λάστιχα.

Στην Αυστραλία ανήκει πλέον το ρεκόρ Γκίνες αναφορικά με τα περισσότερα αυτοκίνητα που συγκεντρώθηκαν σε ένα μέρος και έκαναν burnout. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Summernats το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι στην Καμπέρα της Αυστραλίας έδωσαν το παρόν περισσότερα από 2.500 αυτοκίνητα και 100.000 άνθρωποι προκειμένου να συμμετάσχουν στις διάφορες δραστηριότητες.
 
Ωστόσο 126 αυτοκίνητα είχαν το δικό τους στόχο, να σπάσουν το ρεκόρ του burnout κάτι που εν τέλει κατάφεραν. Οι ιδιοκτήτες των 126 αυτοκινήτων πάρκαραν ο ένας δίπλα από τον άλλο και παίρνοντας το έναυσμα ξεκίνησαν να καίνε τα ελαστικά τους, με τον καπνό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να έχει σκεπάσει τα πάντα.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά η προσπάθεια κρίθηκε επιτυχημένη από τους αρμόδιους και έτσι η Αυστραλία πήρε στα χέρια της το συγκεκριμένο ρεκόρ που διατηρούσε μέχρι τότε η Σαουδική Αραβία με 119 αυτοκίνητα.
 
Δείτε το βίντεο