Οι ιδιοκτήτες και των τριών αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές ενημερώθηκαν άμεσα.

Aυτό σημαίνει διπλό παρκάρισμα!

2.329 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2018)

Μια πολύ άσχημη μέρα στην δουλειά είχε ένας παρκαδόρος σε πολυτελές ξενοδοχείο όταν έχασε τον έλεγχο μιας Porsche 911.

Με καχυποψία θα βλέπουν τον παρκαδόρο συνάδελφο τους οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Hyatt Regency του Σύδνεϋ, αφού κατάφερε να χάσει τον έλεγχο της μαύρης Porsche 911 που οδηγούσε με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από ένα πορτοκαλί Subaru που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο πέρα ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν αμέσως στο σημείο, ωστόσο χρειάστηκε να κόψουν την soft-top οροφή της Porsche για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα. O επικεφαλής πωλήσεων του ξενοδοχείου Matthew Talbot δήλωσε: «Eυτυχώς το αυτοκίνητο που βρισκόταν από κάτω είχε soft-top οροφή και οι διασώστες κατάφεραν να την ανοίξουν και να πάρουν τον οδηγό μας από εκεί.»
 
Από την πλευρά του το ξενοδοχείο τόνισε σε ανακοίνωση του ότι διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος. Αυτόπτης μάρτυρας πάντως ανέφερε πως ο παρκαδόρος στην προσπάθεια του να ξεπαρκάρει την 911, χτύπησε κατά λάθος το μπροστινό αυτοκίνητο και λόγω πανικού μάλλον συνέχισε να πατά το γκάζι με αποτέλεσμα να βρεθεί το γερμανικό μοντέλο κάτω από το Subaru…

Οι ιδιοκτήτες και των τριών αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές ενημερώθηκαν άμεσα και όπως είναι φυσικό, μάλλον περιμένουν τις αποζημιώσεις τους.

Toyota
moto