Αυτό το Vitara «πατάει» και McLaren.

Αυτό το Vitara «πατάει» και McLaren (+vid)

1.977 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2019)

Το Geo Tracker είναι ένα μίνι SUV το οποίο κατασκευάστηκε από τη Chevrolet βασιζόμενο στο Vitara της Suzuki. Όπως καταλαβαίνετε το μόνο που δεν θα περίμενε να δει κανείς από το συγκεκριμένο μοντέλο είναι να «σαρώνει» σε αγώνες ντραγκ, έλα όμως που και εκεί τα καταφέρνει μία χαρά.

Το συγκεκριμένο μοντέλο που κατασκευάστηκε το 1993 βρίσκεται προς πώληση για 14.500 δολάρια, ωστόσο όπως φαίνεται δεν πρόκειται να καθυστερήσει να βρει τον επόμενο ιδιοκτήτη του, καθώς κουβαλάει τη δική του ιστορία.
 
Το προβεβλημένο λευκό Vitara ή Chevrolet Tracker έχει δεχτεί σε όλο του το εύρος τις απαραίτητες ρυθμίσεις  προκειμένου να μεταμορφωθεί από ένα SUV σε ένα νικητή αγώνων ντραγκ. Αν και διαθέτει ακόμα όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να κινηθεί νόμιμα στους δημόσιους δρόμους, ταυτόχρονα έχει δεχτεί την περιποίηση που πρέπει για να είναι σε θέση να διανύσει περισσότερα από 400 μέτρα σε 9,8, έχοντας νωρίτερα φτάσει στα 212 χλμ./ώρα!!!
 
Ο V8 κινητήρας που διαθέτει εκτός από την υιοθέτηση ενός τούρμπο έχει δεχτεί περεταίρω τροποποιήσεις, ωστόσο πληροφορίες σχετικά με την ιπποδύναμη δεν έχουν γίνει γνωστές. Όπως και να έχει αυτό δεν μας προβληματίζει καθόλου, καθώς αν δείτε το παρακάτω βίντεο θα διαπιστώσετε πως οι ικανότητές του είναι αδιαμφισβήτητες.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda