Ο Zac Mihajlovic είναι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την δημιουργία αυτού του αυτοκινήτου.

Tο εν λόγω μονοθέσιο το οποίο κατασκευάζεται για περίπου δύο χρόνια, έχει μπει στην τελική ευθεία.

Αυτό το μονοθέσιο είναι για το δρόμο

2.315 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2018)

Ένα αντίγραφο ενός μονοθεσίου της Formula 1 το οποίο θα είναι νόμιμο να κυκλοφορεί στο δρόμο κατασκευάζει ένα Αυστραλός, δημιουργώντας έτσι το αυτοκίνητο που πολλοί άνθρωποι έχουν ονειρευτεί.

Ο Zac Mihajlovic είναι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την δημιουργία αυτού του αυτοκινήτου, το οποίο κατασκευάζει με τη βοήθεια του Scotty Cox, ενός κατασκευαστή μοτοσυκλετών, έχοντας μάλιστα ως στόχο να κατασκευάσουν να πουλήσουν το μονοθέσιο σε ένα περιορισμό αριθμό μονάδων.
 
Μάλιστα το εν λόγω μονοθέσιο το οποίο κατασκευάζεται για περίπου δύο χρόνια, έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμο, ενώ έχει λάβει ήδη το όνομα που θα το ακολουθήσει και αυτό είναι το Zacaria.
Ο Mihajlovic πήρε την απόφαση να ξεκινήσει την κατασκευή του μονοθεσίου όταν πήρε στα χέρια του ένα κινητήρα V12 6,3 λίτρων από μία χαλασμένη F12 Berlinetta από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτός ο κινητήρας έχει συνδυαστεί με ένα κιβώτιο 6 ταχυτήτων που προέρχεται από την Albins την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα κιβώτια ταχυτήτων που χρησιμοποιούνται στους αγώνες των Supercars στην Αυστραλία.
 
Σε άλλα στοιχεία για την ιδιαίτερη αυτή κατασκευή, έχει λάβει ένα σώμα από αλουμίνιο, ωστόσο δεν έχουν υπάρξει ακόμα πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα το μετατρέψει νόμιμο να κυκλοφορεί στο δρόμο, καθώς με μία πρώτη ματιά δεν φαίνεται να έχουν εγκατασταθεί φωτιστικά σώματα .
 
Τέλος ο Mihajlovic κάνει λόγο πως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από κάποιον αγοραστή, ενώ αναφέροντας την τιμή είπε πως κάθε Zacaria θα κοστίζει 700.000 αυστραλιανά δολάρια (περίπου 432.000 ευρώ).     

Hyundai
4green