Η νέα Lamborghini Aventador SVJ, είναι πλέον η «βασίλισσα» της πίστας Nürburgring.

«Βασίλισσα» του Ring η Aventador SVJ (+vid)

2.773 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2018)

Η νέα Lamborghini Aventador SVJ, είναι πλέον η «βασίλισσα» της πίστας Nürburgring καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κατείχε η Porsche 911 GT2 RS στα αυτοκίνητα παραγωγής.

Το «στέμμα» της Porsche 911 GT2 RS πήρε η νέα Lamborghini Aventador SVJ, η οποία υλοποίησε έναν από τους στόχους που είχε βάλει , ο οποίος ήταν να διανύσει γρηγορότερα από το γερμανικό μοντέλο την διάσημη πίστα του Nürburgring.
 
Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ιταλική φίρμα το νέο της supercar, το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, κατάφερε να διανύσει ένα γύρο της «πράσινης κόλασης» σε 6 λεπτά και 44,97 δευτερόλεπτα ξεπερνώντας έτσι τον χρόνο της 911 GT2 RS που ήταν 6: 47,3, αλλά και του ηλεκτρικού Nio EP9 το οποίο έτρεξε το Ring σε 6: 45,9.
 
Μάλιστα η Lamborghini έδωσε και στη δημοσιότητα το βίντεο με τον περιβόητο γύρο που έσπασε το ρεκόρ, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιήσει περισσότερες πληροφορίες κάτι που αναμένεται να γίνει στα τέλη του Αυγούστου όταν και θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια. 
Τέλος να σημειώσουμε πως το μοντέλο λέγεται πως είναι λιγότερο από 1.525 κιλά και χρησιμοποιεί έναν V12 κινητήρα που παρέχει 770 ίππους.
 
Δείτε το βίντεο
  

NEO TRAFIC
moto