Ενδεχομένως το SUV της Bentley (στη φωτό το πρωτότυπο EXP 9 F του 2012), που αναμένεται το 2016, θα ονομάζεται «Bentayga».

Ενδεχομένως το SUV της Bentley (στη φωτό το πρωτότυπο EXP 9 F του 2012), που αναμένεται το 2016, θα ονομάζεται «Bentayga».

Bentayga το νέο SUV της Bentley;

3.019 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2014)

Η Bentley φέρεται πως κατοχύρωσε το περίεργο όνομα «Bentayga» (πέτρινος σχηματισμός στις Κανάριες Νήσους), το οποίο πιθανότατα να χρησιμοποιήσει στο SUV που θα λανσάρει το 2016.

Τα ολλανδικά media μεταδίδουν πως η Bentley κατοχύρωσε το όνομα «Bentayga», το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει στο επερχόμενο SUV της. Η εν λόγω λέξη προέρχεται από έναν πέτρινο σχηματισμό που βρέθηκε στις Κανάριες Νήσους.Αν το όνομα σας φαίνεται κάπως περίεργο, ας ελπίσουμε πως η μορφή του μοντέλου που αναμένεται το 2016 να μην είναι. Έχουμε τους λόγους μας να «ανησυχούμε», καθώς το πρωτότυπο EXP 9 F το οποίο αποτελεί μια πρόγευση του μοντέλου παραγωγής, έχει το λιγότερο αμφιλεγόμενη αισθητική.Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την Bentley θα αποτελεί το πιο πολυτελές και δυνατό SUV της αγοράς, ενώ στις εκδόσεις με το W12 μηχανικό σύνολο, θα είναι και το πιο γρήγορο. Το 2017 θα υπάρξει και μια υβριδική plug-in εκδοχή του, από την οποία οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν υψηλές προσδοκίες, καθώς το 30% των εν δυνάμει αγοραστών του εξέφρασαν την επιθυμία να αποκτήσουν την υβριδική έκδοση.Το υπερπολυτελές SUV θα πατήσει στην πλατφόρμα MLB Evo του Ομίλου Volkswagen. Πέραν της 6λιτρης W12 έκδοσης και την υβριδικής, πιθανότατα θα διατίθεται και με το 4λιτρο twin-turbo V8 μοτέρ βενζίνης και το diesel 4,2 V8 TDI της Audi, τα οποία θα εξελίξουν περαιτέρω οι μηχανικοί της Bentley.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

DEH PASXA
test center