Στην έκθεση της Φρανκφούρτης, θα βρεθεί αλλά και ένα ζεύγος εκδόσεων της Bentley δια χειρός Mulliner, ανάμεσά τους και η Mulsanne Design Series by Mulliner, που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Στο εσωτερικό τα πάντα είναι σκούρα, με τη διαφορά να κάνουν οι χρωματιστές ίνες ανθρακονήματος.

Μαύρη είναι η γρίλια αλλά και το έμβλημα «Flying B», όπως και αρκετές άλλες λεπτομέρειες του αμαξώματος, ενώ οι τροχοί Speed είναι 21 ιντσών.

Bentley Mulsanne Design Series by Mulliner

2.363 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2017)

Λίγη από τη δόξα της νέας Continental GT, θα προσπαθήσει να κλέψει στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η σπέσιαλ έκδοση Mulsanne Design Series by Mulliner…

Δίχως αμφιβολία ο κύριος πόλος έλξης στο περίπτερο της Bentley, αλλά και μία από τις σημαντικότερες πρεμιέρες της έκθεσης της Φρανκφούρτης, θα είναι η νέα Continental GT. Όμως δε θα είναι μόνη της στη γερμανική πόλη, καθώς εκεί θα ταξιδέψει η Bentayga, αλλά και ένα ζεύγος εκδόσεων δια χειρός Mulliner, ανάμεσά τους και η Mulsanne Design Series by Mulliner, που σας παρουσιάζουμε σήμερα.
   
Η εν λόγω Mulsanne θα εμφανιστεί στη Φρανκφούρτη με μια πλούσια δόση ανθρακονήματος. Μαύρη είναι η γρίλια αλλά και το έμβλημα «Flying B», όπως και αρκετές άλλες λεπτομέρειες του αμαξώματος, ενώ οι τροχοί Speed είναι 21 ιντσών. Στο εσωτερικό τα πάντα είναι σκούρα, με τη διαφορά να κάνουν οι χρωματιστές ίνες ανθρακονήματος.
 
Στην έκθεση που ανοίγει τις πύλες της στις 12 Σεπτεμβρίου, πλάι στην Bentley Mulsanne Design Series by Mulliner, θα βρίσκεται και η one-off εκδοχή της Flying Spur V8 S, πάλι δια χειρός Mulliner.

FORD E-TRANSIT
OPEL