• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποια ζημιά.

Bενζίνη σε Τesla; (+vid)

Διαβάστηκε από 3739 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/12/2018
 

Όταν η γυναίκα πήρε το αυτοκίνητο, δυστυχώς κανείς δεν την ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται να επισκεφτεί ποτέ της κάποιο πρατήριο βενζίνης.

H ηλεκτροκίνηση αρχίζει σιγά σιγά να κάνει τα πρώτα της βήματα, ωστόσο είναι λογικό πολλοί άνθρωποι που δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις στον κόσμο της αυτοκίνησης να εξακολουθούν να πιστεύουν πως όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, κινούνται είτε με βενζίνη είτε με diesel.

Σε αυτό το video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μια γυναίκα έχει σταματήσει σε πρατήριο καυσίμων με Τesla Model S και αφού πρώτα ψάχνει να βρει πως ανοίγει το καπάκι του «ανεφοδιασμού», κάνοντας φανερό πως δεν είναι εξοικειωμένη με το όχημα, στην συνέχεια επιχειρεί να βάλει την μάνικα στην μπρίζα.
 
Όπως είναι λογικό, η μάνικα της βενζίνης δεν εφαρμόζει στο σημείο φόρτισης του Μοdel S και έτσι ξεκινάει ένας νέος γύρος σύγχυσης για την οδηγό, της οποίας το επόμενο βήμα ήταν να πάρει τηλέφωνο κάποιον δικό της άνθρωπο για βοήθεια, αφού αυτοί που τραβούσαν το βίντεο δεν θεώρησαν σκόπιμο να βοηθήσουν.

Δείτε τι έγινε.
 

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια