Στο εμπρόσθιο μέρος βλέπουμε πως έχει τοποθετηθεί η γρίλια Panamericana.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Βγάζει το καμουφλάζ η Mercedes-AMG GLE 63

1.675 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2019)

Οι φωτογραφικοί φακοί των κατασκόπων είναι πάντα σε ετοιμότητα και στην προκειμένη περίπτωση κατέγραψαν τη νέα Mercedes-AMG GLE 63, η οποία έχει αρχίσει και αφαιρεί σιγά σιγά το καμουφλάζ.

Στο εμπρόσθιο μέρος βλέπουμε πως έχει τοποθετηθεί η γρίλια Panamericana, ενώ λίγο πιο κάτω ένα ζευγάρι μεγάλων εισόδων αέρα βοηθούν την αεροδυναμική. Παράλληλα όπως συμβαίνει και με τις μικρότερες εκδόσεις GLE, η πινακίδα κυκλοφορίας βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σήμα της εταιρείας. Στο πίσω μέρος η εικόνα της ισχυρής GLE είναι πανομοιότυπη με αυτή του στάνταρ μοντέλου, ωστόσο ξεχωρίζουν οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, αλλά και ο αεροδυναμικός διαχύτης που βρίσκεται ανάμεσά τους.
 
Μιλώντας για τον κινητήρα να πούμε πως κάτω από το καπό της Mercedes-AMG GLE 63 συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο κινητήρας V8 twin-turbo 4,0 λίτρων που θα προσφέρει περισσότερους από 550 ίππους. Φυσικά η κίνηση θα διανέμεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.
 
Σε ότι αφορά τη καμπίνα δεν αναμένουμε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την «μη AMG» GLE, ωστόσο θα υπάρχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις.  Ένα μεγάλο λογότυπο «AMG» κάτω από το ταχύμετρο του πίνακα οργάνων θα είναι μία από αυτές, ενώ ίσως υπάρξουν και μικρές διαφοροποιήσεις στο styling.
 
Το ελάχιστο καμουφλάζ που έχει το μοντέλο μας κάνει να πιστεύουμε πως η Mercedes δεν απέχει πολύ από το να παρουσιάσει και επίσημα την ισχυρή έκδοση της GLE. Οι περισσότερες πιθανότητες θέλουν την Mercedes-AMG GLE 63 να κάνει ντεμπούτο προς το τέλος του καλοκαιριού. Νωρίτερα δεν αποκλείεται η γερμανική μάρκα να έχει προσφέρει μία μη AMG έκδοση που ονομάζεται GLE 580, η οποία λέγεται πως θα καλύψει το κενό μεταξύ της απλής και της AMG GLE.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto