Το ντεμπούτο της νέας Mercedes X-Class αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές τον Νοέμβρη του 2017.

Η Χ-Class δεν θα κατασκευάζεται σε εργοστάσιο της Mercedes.

Βολές VW κατά Mercedes για την Χ-Class

7.416 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Mετά την BMW, ήταν η σειρά της VW να «εκφραστεί» αρνητικά για την X-Class. Δείτε τι είπε το υψηλόβαθμο στέλεχος της VW! Έχουν δίκιο;

Δεν έχουν περάσει περισσότεροι από δύο μήνες από τότε που η BMW άσκησε κριτική στην Mercedes για την σχεδίαση της X-Class και σήμερα ήταν η σειρά της Volkswagen να εκφράσει την άποψη της για το Pick-Up της premium γερμανικής μάρκας.

Σε δηλώσεις του o Paul Pottinger, υψηλόβαθμο στέλεχος της VW στην Αυστραλία ανέφερε μετά την επίσημη παρουσίαση της X-Class στην Έκθεση της Φρανκφούρτης ότι « είναι πολύ δύσκολο να μασκαρέψεις ένα Nissan Navarra…».  O ίδιος συνέχισε ότι η σχεδιαστική γλώσσα δεν είναι ο μόνος τομέας στον οποίο υπολείπεται το νέο Pick-up αλλά αναφέρει ότι η Mercedes πρέπει να ανησυχεί λόγω των mainstream καταβολών του Nissan Navarra που έρχονται σε αντίθεση με τον premium χαρακτήρα της Mercedes. Tα ακριβή του λόγια ήταν: «Aν ήθελα να το αγοράσω θα έμενα δυσάρεστα έκπληκτος από την ποιότητα των υλικών. Αν κάποιος ιδιοκτήτης Mercedes-Benz πάει να ανοίξει την πόρτα και έρχεται αντιμέτωπος με χερούλια της Nissan, τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα.»
 
Η Χ-Class δεν θα κατασκευάζεται σε εργοστάσιο της Mercedes καθώς η παραγωγή θα γίνεται στο εργοστάσιο της Nissan στην Βαρκελώνη για τις αγορές της Eυρώπης, της Aυστραλίας και της Νότιας Αφρικής και στο εργοστάσιο της Renault στην Αργεντινή για τις αγορές της Λατινικής Αμερικής.

Το ντεμπούτο της νέας Mercedes X-Class αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές τον Νοέμβρη του 2017, με την τιμή του στη Γερμανία να ξεκινά από τις 37.294 ευρώ. 

Ποια είναι η γνώμη σας για τις δηλώσεις του στελέχους της VW;
 

MIKRA VANS LEASING
test center