Το δώρο αυτό προήλθε από τη σύντροφό του Georgina Rodriguez.

Μία Brabus G V12 900 δώρο στον Ρονάλντο

7.018 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2020)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει στην κατοχή του μια μεγάλη συλλογή ακριβών αυτοκινήτων, η οποία πλέον έγινε ακόμα μεγαλύτερη χάρη σε ένα δώρο που πήρε ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, λόγω των 35ων γενεθλίων του.


Το δώρο αυτό προήλθε από τη σύντροφό του Georgina Rodriguez και ούτε λίγο ούτε πολύ αφορά μία Brabus G V12 900. Το εντυπωσιακό SUV έλαβε μία τεράστια κόκκινη κορδέλα με ένα εξίσου μεγάλο φιόγκο και ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε σε αυτό με τα πόδια. Στο σημείο τoν περίμεναν κάποιοι φίλοι του που βιντεοσκοπούσαν το περιστατικό, ενώ το ίδιο έκανε και η σύντροφος του, η οποία στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο Instagram.
 
Έτσι, όπως τα χρόνια ζωής του κορυφαίου Πορτογάλου επιθετικού αυξήθηκαν κατά ένα, το ίδιο συνέβη και με τη συλλογή αυτοκινήτων του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην οποία μεταξύ άλλων βρίσκονται δύο Bugatti, δύο Lamborghini Aventador , μία Rolls Royce Cullinan, ένα Chevrolet Camaro SS, μία Ferrari F12 TDF και μία McLaren Senna.
 
Για την ιστορία να πούμε πως η Brabus G V12 900, που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2019, βασίζεται στη νέα γενιά της G-Class και χάρη στη χωρητικότητα των 6,3 λίτρων καυσίμου του κινητήρα έχει την ισχύ 900 ίππων και 1.200 Nm ροπής.  

Πατήστε πάνω στο «view profile» για να δείτε ολόκληρο το βίντεο.

Hyundai
OPEL