CUPRA Terramar: Ντεμπούτο το 2024 για το νέο μικρομεσαίο SUV
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

CUPRA Terramar: Ντεμπούτο το 2024 για το νέο μικρομεσαίο SUV

5.030 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2022)

Η CUPRA έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου Terramar που πρόκειται να κάνει ντεμπούτο σε δύο χρόνια ως το τελευταίο CUPRA με κινητήρες βενζίνης/diesel.

Στις αντιπροσωπείες το 2025

Τις πρώτες εικόνες από το νέο Terramar που πρόκειται να έρθει στην αγορά το 2024 με κινητήρες εσωτερικής καύσης και Plug-in υβριδικές επιλογές αποκάλυψε η CUPRA. To νέο SUV θα κατασκευάζεται δίπλα στο Audi Q3 στο εργοστάσιο του VW Group στην Ουγγαρία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Plug-in υβριδικό με αυτονομία 100 χλμ.

H ισπανική εταιρεία δεν έχει κάνει γνωστές πολλές πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε αλλά αναφέρει πως η Plug-in υβριδική έκδοση θα προσφέρει περισσότερη ηλεκτρική αυτονομία (γύρω στα 100χλμ.) και πως θα εστιάζει στις επιδόσεις και την σπορ οδήγηση. Θυμίζουμε άλλωστε πως το όνομα Terramar είναι εμπνευσμένο από την πίστα Sitges-Terramar που άνοιξε το 2023 κοντά στην Βαρκελώνη και τα επίσημα γραφεία της CUPRA.

To τελευταίο CUPRA με κινητήρες βενζίνης/diesel

To νέο CUPRA Terramar θα έχει μεγαλύτερο μήκος τόσο από το CUPRA Ateca όσο και από το Formentor. Όπως το Q3, το Terramar θα βασίζεται πάνω σε μια τροποποιημένη έκδοση της MQB πλατφόρμας που έχει αναπτυχθεί για να χρησιμοποιείται για τα νέας γενιάς Plug-in υβριδικά οχήματα του ομίλου. Η CUPRA επιβεβαίωσε πως αυτό θα είναι το τελευταίο όχημα που θα προσφέρει με κινητήρες βενζίνης ή diesel.

To CUPRA Terramar θα φτάσει στις αντιπροσωπείες το 2025.

Το νέο SUV της CUPRA
- Plug-in υβριδικό με αυτονομία 100 χλμ.
- To τελευταίο CUPRA με κινητήρες βενζίνης/diesel
- Στις αντιπροσωπείες το 2025
Πώς σου φαίνεται το νέο Terramar; Συμφωνείς ότι η CUPRA έχει πλέον τα ομορφότερα μοντέλα της αγοράς;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
SEAT