Χιλιάδες είναι τα αυτοκίνητα που έχουν βρεθεί σε διάφορες αλάνες ανά τις ΗΠΑ μετά το πέρασμα των καταστροφικών τυφώνων στις νότιες πολιτείες τους. 

Η τιμή που ζητείται φτάνει τα 61.000 ευρώ, όμως μέχρι στιγμής η καλύτερη προσφορά φτάνει μόνο τα 15.000 ευρώ.

Θα έκανες κίνηση να την πάρεις;

Πάντως έτσι και αλλιώς, η Camaro ZL1 είναι κατασκευής του 2017 άρα το μοτέρ του είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο.

Camaro ZL1 με 15 χιλιαρικάκια

4.995 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2017)

Ένα από τα χιλιάδες αυτοκίνητα που βρέθηκαν στο κέντρο του τυφώνα Harvey βρίσκεται σε δημοπρασία με την τιμή να βρίσκεται αυτή την στιγμή σε χαμηλά επίπεδα. Πρόλαβε!

Χιλιάδες είναι τα αυτοκίνητα που έχουν βρεθεί σε διάφορες αλάνες ανά τις ΗΠΑ μετά το πέρασμα των καταστροφικών τυφώνων στις νότιες πολιτείες τους.  Ένα από αυτά είναι αυτή η Chevrolet Camaro ZL1.

Aυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε δημοπρασία από την Copart δίπλα σε πολλά άλλα αυτοκίνητα. Η περιγραφή αναφέρει ότι δεν έχει ούτε χιλιόμετρο στο οδόμετρο της αλλά αυτό συμβαίνει γιατί τα ηλεκτρικά του είναι κατεστραμμένα από τις πλημμύρες. Πάντως έτσι και αλλιώς, η Camaro ZL1 είναι κατασκευής του 2017 άρα το μοτέρ του είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο.
 
Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι η περιγραφή αναφέρει ότι δεν γίνεται να επισκευαστεί και θα χρησιμεύσει μόνο σαν ανταλλακτικά.  Τα μηχανικά του μέρη πάντως λέγεται ότι είναι λειτουργικά ενώ η εμφάνιση του δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να έχει κάποια ζημιά. Ίσως με μια αλλαγή του εγκεφάλου να υπάρχει μια πιθανότητα να βγει ξανά στο δρόμο.

Η τιμή που ζητείται φτάνει τα 61.000 ευρώ, όμως μέχρι στιγμής η καλύτερη προσφορά φτάνει μόνο τα 15.000 ευρώ.

Θα έκανες κίνηση να την πάρεις;

Hyundai
4green