Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

«Καμιά άλλη μάρκα δεν θα κατασκεύαζε το C5 Aircross με τόσες διαφορετικές επιλογές εξατομίκευσης.»

Citroen: «Eίχαμε χάσει τον δρόμο μας»!

5.755 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2018)

Ειλικρινής για το πρόσφατο παρελθόν της μάρκας αλλά και πολύ αισιόδοξη για το παρόν και το μέλλον της μάρκας εμφανιστηκε σε δηλώσεις της η CEO της Citroen, κα. Linda Jackson.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε η CEO της Citroen Linda Jackson στο περιθώριο της Έκθεσης του Παρισιού για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της γαλλικής μάρκας.

Αρχικά, η Jackson αναφέρθηκε στις ατυχείς επιλογές της μάρκας τα προηγούμενα χρόνια λέγοντας: «Aς είμαστε ειλικρινείς, χάσαμε τον δρόμο μας. Όταν προσπαθήσαμε να μοιάσουμε στους άλλους, ήταν η χειρότερη περίοδος μας. Όταν προσπαθούμε να είμαστε διαφορετικοί, όπως κάνουμε τώρα, θα είμαστε επιτυχημένοι και σύμφωνα με τα στατιστικά, είμαστε ήδη σε πολύ καλό δρόμο».
 
Η PSA έχει αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει τώρα τις Peugeot, Citroen, DS και Opel αλλά για την Jackson, η Citroen είναι η πιο «θαρραλέα» από όλες.«Από όλες τις άλλες η Citroen είναι η πιο καινοτόμος. Καμιά άλλη μάρκα δεν θα κατασκεύαζε το C5 Aircross με τόσες διαφορετικές επιλογές εξατομίκευσης. Η Citroen για μένα ήταν πάντα συνεπάγεται με την καινοτομία και την δημιουργικότητα. Η μάρκα πρέπει να είναι διαφορετική, να έχει μοναδική σχεδίαση και να ξεχωρίζει, πρέπει να είναι μοντέρνα, φρέσκα και να προκαλεί αναστάτωση».

Όσο για τον διαχωρισμό Citroen με DS, η Jackson δήλωσε: «Ήταν σκέτη σχιζοφρένεια πριν. Πώς γίνεται να είσαι μια mainstream μάρκα και την ίδια στιγμή να θες να είσαι premium. To μήνυμα που δίνεις είναι μπερδεμένο.»

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το CITROEN C5