«Commander» θα ονομάζεται τo νέο SUV της Jeep

9.636 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2021)

H γκάμα της Jeep μεγαλώνει με ένα νέο SUV που θα λάβει το όνομα Commander, όπως αποκάλυψε με επίσημη ανακοίνωση η φίρμα.

H oικογένεια των μοντέλων της Jeep συνεχίζει να μεγαλώνει καθώς μετά τα Grand Cherokee L, Wagoneer και Grand Wagoneer, τα οποία προστέθηκαν πρόσφατα στην γκάμα, o όμιλος Stellantis εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός νέου 7θέσιου crossover για την Λατινική Αμερική, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε πριν από λίγο. Υποδεχτείτε το νέο Jeep Commander!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα αυτό θα βρεθεί στην οικογένεια μοντέλων της φίρμας καθώς ένα Jeep Commander προσφερόταν στις ΗΠΑ για πέντε χρόνια από το 2005 μέχρι το 2010 και για λίγα χρόνια στην Ευρώπη, ενώ λίγοι γνωρίζουν πως στην Κίνα, αυτή την στιγμή προσφέρεται επίσης ένα πενταθέσιο Commander και ένα 7θέσιο Grand Commander.

To νέο μοντέλο ωστόσο δεν θα έχει κάποιο κοινό σημείο με τα παραπάνω μοντέλα, αφού λέγεται πως θα βασίζεται σε σημαντικό βαθμό στο Compass. Σε αντίθεση με αυτό ωστόσο θα έχει πιο boxy χαρακτηριστικά ενώ θα έχει πιθανότατα μεγαλύτερο μήκος και μεταξόνιο, ώστε να προσφέρει περισσότερους χώρους στους επιβάτες. Οι βασικές εκδόσεις θα είναι εμπροσθιοκίνητες ενώ στην κορυφή της γκάμας θα υπάρχουν τετρακίνητες εκδόσεις.

Τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν σύντομα, ενώ πηγές μέσα από την Jeep αναφέρουν ότι η μάρκα ετοιμάζει και ένα ακόμη crossover, για την Ευρώπη αυτή την φορά. Το μοντέλο θα τοποθετηθεί κάτω από το Renegade.

ford
Audi