Το CT 200h.

Crossover o διάδοχος του Lexus CT 200h;

3.167 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2019)

Με ένα νέο μικρό crossover λέγεται πως θα αντικαταστήσει η Lexus το CT 200h. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο για να αντικαταστήσει το «ηλικιωμένο» CT 200h αναπτύσσει η Lexus με το αφεντικό της μάρκας στην Ευρώπη, κ. Pascal Ruch να αποκαλύπτει πως πρόκειται για ένα μοντέλο μικρότερο του UX.

Oι πληροφορίες ωστόσο που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν πως η τωρινή γενιά του CT 200h θα διατίθεται για δύο ακόμη χρόνια, κάτι που σημαίνει πως, όταν τελικά αυτό σταματήσει, θα συμπληρώσει μια δεκαετία στην αγορά.
 
Όσον αφορά το νέο μοντέλο, ακριβείς πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν. Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο το μοντέλο να βασιστεί πάνω στην TNGA πλατφόρμα της μάρκας ενώ θεωρείται σίγουρο πως δεν θα πρόκειται για κάποιο σεντάν, αλλά για κάποιο μικρό crossover/SUV με κάποιου είδους ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο (plug-in υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό).

Πάντως, πρόθεση της μάρκας είναι να προσφέρει τα μοντέλα της και με ICE συμβατικούς κινητήρες. Αλλωστε ο ίδιος ο Ruch δήλωσε πως μόνο 182.000 οχήματα από τα 698.000 Lexus που βρήκαν νέους κατόχους το 2018 ήταν υβριδικά.
 

AUTOFIT PASXA
vw