ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σε έργα τέχνης μετέτρεψε εννέα δαγκάνες η Brembo τις οποίες και παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Δαγκάνες… έργα τέχνης

2.451 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2019)

Σε έργα τέχνης μετέτρεψε εννέα δαγκάνες η Brembo τις οποίες και παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

autotriti team

Οι δαγκάνες φρένων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που όλοι προσέχουν στα αυτοκίνητα, για αυτό και υπάρχουν διάφοροι χρωματισμοί προκειμένου να βελτιώσουν την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.
 
Σε αυτόν ακριβώς τον σκοπό εργάστηκε η Brembo, η οποία παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τα νέα της δημιουργήματα. Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι πως καμία από τις εννέα δαγκάνες δεν θα τεθούν σε παραγωγή, ωστόσο αξίζει να αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας για να ρίξουμε μία ματιά.
 
Σύμφωνα με την εταιρεία οι νέες δαγκάνες είναι εμπνευσμένες από τον χώρο της μόδας και όπως μπορούμε να δούμε είναι βαμμένες σε μία ποικιλία χρωμάτων. Μάλιστα με εξαίρεση μία που είναι μονόχρωμη, οι υπόλοιπες συνδυάζουν περισσότερα χρώματα.
 
Από κει και πέρα η Brembo μέσω αυτών των αποχρώσεων θέλει να τιμήσει τα περισσότερα από 25 χρόνια που έχουν περάσει από τη μέρα που παρουσίασε την πρώτη κόκκινη δαγκάνα, η οποία ήταν η απαρχή για τον χρωματισμό των απαραίτητων για την ασφάλειά μας εξαρτημάτων.

ford
KIA