Όταν η Tracy Ward αγόραζε ένα σπίτι δεν περίμενε με τίποτα πως ο περιβάλλοντας χώρος θα ήταν το «νεκροταφείο» μίας Daimler.

Η Ward και η οικογένεια της ανακάλυψαν ένα σκουριασμένο σασί.

Η πινακίδα που γράφει «GUK 880».

Οι αποδείξεις της Daimler.

Η πιθανή χρονολογία κατασκευής υπολογίζεται στο 1949.

Το μοντέλο DB18 Consort.

Daimler βρέθηκε θαμμένη στον κήπο σπιτιού

3.142 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2018)

Όταν η Tracy Ward αγόραζε ένα σπίτι δεν περίμενε με τίποτα πως ο περιβάλλοντας χώρος θα ήταν ένα «νεκροταφείο» αυτοκινήτων Daimler. Δείτε περισσότερα.

Πριν από λίγα χρόνια η Tracy Ward αγόρασε ένα σπίτι στο σύμπλεγμα των νησιών του Guernsey, που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα έμεινε μαζί με τον πατέρα της, ωστόσο όταν θέλησε να κάνει κάποιες εργασίες καλλωπισμού στον κήπο, δεν περίμενε πως κάτω από το χώμα θα έβρισκε «θησαυρό».
 
Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό μέσω των ξένων μέσων ενημέρωσης, σκάβοντας η Ward και η οικογένεια της ανακάλυψαν ένα σκουριασμένο σασί, ενώ συνεχίζοντας το σκάψιμο λίγα μέτρα παραπέρα βρέθηκαν κομμάτια από τη δερμάτινη ταπετσαρία αλλά και άλλα μεταλλικά αντικείμενα, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για τα υπολείμματα ενός αυτοκινήτου.
Ωστόσο τα ευρήματα δεν είχαν τελειώσει εκεί καθώς η περαιτέρω εκσκαφή οδήγησε στην εύρεση ενός μπλοκ κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων και του μπροστινού προφυλακτήρα, καθώς και μια πινακίδα που έγραφε «GUK 880».
 
Το γεγονός αυτό ξάφνιασε τόσο τους ανθρώπους της οικογένειας όσο και τους γείτονες, οι οποίοι βοήθησαν στο να εντοπιστεί για τι ακριβώς αυτοκίνητο ήταν αυτό που είχε βρεθεί. Ύστερα από το κατάλληλο ψάξιμο κατέληξα πως οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πρόκειται για μια Daimler, η οποία προέρχεται από την περιοχή του Wolverhampton ή του Birmingham και ότι είχε μαύρο εξωτερικό χρώμα και σκούρα κόκκινη ταπετσαρία.
 
Η πιθανή χρονολογία κατασκευής υπολογίζεται στο 1949, με τις εικασίες ως προς το ακριβές μοντέλο να κάνουν λόγο για την DB18 Consort.
 
Πλέον όπως ενημέρωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  η Tracy Ward, το ιδανικό για αυτή θα ήταν αν ενδιαφέρεται κάποιος, να πάρει τα ευρήματα, σε διαφορετική περίπτωση θα τα απομακρύνει από εκεί.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center