" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι Βρετανοί βελτιωτές της Kahn Design, μας παρουσιάζουν το τελευταίο τους πρότζεκτ γύρω από το Land Rover Defender.

Το Flying Huntsman 105 Longnose είναι επιμηκυμένο κατά 40 εκ. σε σχέση με το κανονικό Defender, με όλους τους πόντους να έχουν προστεθεί μπροστά από το παρμπρίζ.

Μαζί με τη νέα «μύτη», το τελευταίο Kahn Design Flying Huntsman διαθέτει τελείως custom αμάξωμα. Νέα μάσκα με LED φώτα, φουσκωμένα φτερά και νέοι αεραγωγοί, είναι μερικά μόνο από τα νέα χαρακτηριστικά.

Τα συστήματα πέδησης και ανάρτησης έχουν επίσης τροποποιηθεί, όπως και αυτό της εξάτμισης. Η Kahn Design ζητάει από 89.995 λίρες Αγγλίας (104.200 ευρώ) για το νέο Flying Huntsman 105 Longnose.

Defender - Πινόκιο

Διαβάστηκε από 3248 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/3/2017

Ο «μυτόγκας» Flying Huntsman 105 Longnose, είναι η επιμηκυμένη κατά 40 εκ. εκδοχή του Land Rover Defender. Ας δούμε τι έκαναν οι βελτιωτές της Kahn Design στο εμβληματικό βρετανικό μοντέλο…

 
Μόλις λίγες ημέρες πριν, με απαξιωτικές δηλώσεις του ο υπεύθυνος σχεδίασης της Land Rover είπε πως θα κλείσει τους οίκους βελτίωσης, μέσω της επέκτασης του τμήματος Special Vehicle Operations. Σήμερα, η απάντηση έρχεται από τους Βρετανούς βελτιωτές της Kahn Design, οι οποίοι μας παρουσιάζουν το τελευταίο τους πρότζεκτ γύρω από το Land Rover Defender.
 
Ονομάζεται Flying Huntsman 105 Longnose και είναι επιμηκυμένο κατά 40 εκ. σε σχέση με το κανονικό Defender, με όλους τους πόντους να έχουν προστεθεί μπροστά από το παρμπρίζ. Μαζί με τη νέα «μύτη», το τελευταίο Kahn Design Flying Huntsman (ιπτάμενος κυνηγός) διαθέτει τελείως custom αμάξωμα. Νέα μάσκα με LED φώτα, φουσκωμένα φτερά και νέοι αεραγωγοί, είναι μερικά μόνο από τα νέα χαρακτηριστικά. Έχει τοποθετηθεί γυάλινη πανοραμική οροφή και καινούργιο κάλυμμα ρεζέρβας.
   
Κάτω από το περιτύλιγμα, το Flying Huntsman 105 Longnose (μακριά μύτη) διαθέτει ένα diesel 2.2 TDCI μοτέρ, το οποίο συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Τα συστήματα πέδησης και ανάρτησης έχουν επίσης τροποποιηθεί, όπως και αυτό της εξάτμισης. Ανάμεσα στις αλλαγές του εσωτερικού, σημειώνουμε τα νέα καθίσματα, τις καινούργιες χειρολαβές, αλλά και τα προστατευτικά γονάτων των επιβατών, φινιρισμένα με δέρμα και μαλλί.
 
Η Kahn Design ζητάει από 89.995 λίρες Αγγλίας (104.200 ευρώ) για το νέο Flying Huntsman 105 Longnose.