Διαρκώς σε... comfort zone με το μοντέρνο Citroen C3 Aircross
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρκώς σε... comfort zone με το μοντέρνο Citroen C3 Aircross

31.568 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2021)

Με την αγορά να «διψάει» για μικρά SUV, η Citroen διαθέτει το πιο άνετο μοντέλο της κατηγορίας. Το νέο C3 Aircross είναι η πιο hi-tech, comfort και ευχάριστη πρόταση στα B-SUV μοντέλα.

Ευέλικτα και άνετα στην οδήγηση όσο ένα μη υπερυψωμένο αυτοκίνητο, αλλά πιο ευρύχωρα και με off-road δυνατότητες, τα SUV πόλης είναι η πιο hot επιλογή στην ελληνική αγορά. Αναγνωρίζοντας την τάση της εποχής η Citroen τρυπά ξανά το ταβάνι της και προσφέρει το νέο C3 Aircross με όλα τα... απαραίτητα καλούδια κρατώντας ως σημείο αναφοράς την ασυναγώνιστη για την κατηγορία άνεση.

Το νέο C3 Aircross προσφέρεται στην χώρα μας 19.500 ευρώ στην βασική αλλά πλούσια εξοπλιστική έκδοση Feel Pack.

Το νέο C3 Aircross προσφέρεται στην χώρα μας 19.500 ευρώ στην βασική αλλά πλούσια εξοπλιστική έκδοση Feel Pack.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Στιβαρή σχεδίαση με την απαραίτητη γαλλική πινελιά

Το νέο Citroen C3 Aircross εμφανίζεται ριζικά βελτιωμένο ως προς την εμφάνισή του με σκοπό να αποτυπώσει και την καινούργια εταιρική ταυτότητα της εταιρείας. Το μάτι αβίαστα πέφτει πάνω στην new-entry μάσκα με το φρέσκο γεωμετρικό μοτίβο και στον νέο προφυλακτήρα. Διπλή αποστολή έχουν οι -στάνταρ!- LED προβολείς, καθώς αφενός προσφέρουν ένα ευχάριστο οπτικό αποτέλεσμα, αφετέρου εξασφαλίζουν πιο ασφαλή οδήγηση χάρη στην αναβαθμισμένη ικανότητα φωτισμού.
 
Όπως ισχύει σε άλλα μοντέλα Citroen, και στην περίπτωση του νέου C3 Aircross, η εξατομίκευση είναι μία παράμετρος που... δεν μένει παραπονεμένη. Έτσι, η γαλλική εταιρεία δίνει ανεξάντλητες επιλογές διαμόρφωσης στο δημοφιλές B-SUV με 70 δυνατούς συνδυασμούς με επτά χρώματα αμαξώματος (πρεμιέρα για τα Khaki Grey, Voltaic Blue και Polar White), τέσσερα πακέτα απόχρωσης και δύο χρώματα για την οροφή. Την ίδια στιγμή, ανασχεδιασμένες είναι οι ζάντες, που ξεχωρίζουν για το δίχρωμο φινίρισμα και το μαύρο γυαλιστερό κράμα.
Συνέχεια του άρθρου >>>
VW LEASEPRO
test center