Διαρροή: Αυτή είναι η νέα Maserati Grecale
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή: Αυτή είναι η νέα Maserati Grecale

3.149 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2022)

Εικόνες που δείχνουν τη νέα Maserati Grecale ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που το ιταλικό SUV μετράει αντίστροφα για την επίσημη πρεμιέρα του.

Πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου

Η ολοκαίνουργια Maserati Grecale είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο της στις 22 Μαρτίου, ωστόσο όπως φαίνεται δε χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε για να τη δούμε, αφού διέρρευσαν εικόνες που έχουν «συλλάβει» το ιταλικό SUV παρκαρισμένο στο δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σπορ σχεδιασμός

Οι νέες εικόνες επιβεβαιώνουν βασικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες που έχουμε ήδη δει σε πρωτότυπα. Το αυτοκίνητο φαίνεται να συνδυάζει μερικά από τα σχεδιαστικά στοιχεία από το μεγαλύτερο SUV της εταιρείας, τη Levante και το supercar, MC20. Αν και η σχεδίαση δεν ήταν μυστικό βλέπουμε τη μεγάλη μάσκα να κοσμείται από νίκελ γρίλιες, ενώ στη μέση δεσπόζει η τραίνα. Το αμάξωμα συνδυάζει τις καμπύλες με τις δυναμικές γραμμές, ενώ παρατηρούμε τους μεγάλους τροχούς, τα λεπτά φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος και τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, στις άκρες ενός αεροδυναμικού διαχύτη που μεσολαβεί.

Κινητήρες στα 2 και 3 λίτρα

Η Grecale θα «καθίσει» κάτω από την Levante στην γκάμα της φίρμας. Παράλληλα, γνωρίζουμε πως θα κάνει χρήση της Giorgio πλατφόρμας που χρησιμοποιεί και η Alfa Romeo Stelvio και θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Cassino της Ιταλίας. Όσον αφορά την φαρέτρα κινητήριων συνόλων, η Grecale φημολογείται πως θα εξοπλιστεί με ήπια υβριδικό υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο μοτέρ απόδοσης 300 ίππων αλλά και με 3λιτρο V6 κινητήρα μεγαλύτερης ισχύος. Την κίνηση στους τροχούς θα στέλνει ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
 
Περισσότερες και επίσημες πληροφορίες αναμένονται προσεχώς οπότε μείνετε συντονισμένοι. 

Πρόωρη αποκάλυψη.
-Η νέα Maserati Grecale εντοπίστηκε πριν το ντεμπούτο της.
-Σπορ σχεδιασμός με στοιχεία από άλλα μοντέλα της μάρκας.
-Κινητήρες στα 2 και 3 λίτρα.
-Πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου.
Τι λες για το νέο SUV της ιταλικής μάρκας;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

EUROINS PASXA
fiat