4 φωτογραφίες »

Στις περισσότερες αγορές, το EcoSport Αctive θα προσφέρεται μόνο σε δικίνητες εκδόσεις.

Διαρροή: To νέο Ford EcoSport Active

5.802 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2020)

H Ford είναι έτοιμη να ενισχύσει την γκάμα του νέου EcoSport με μια νέα Active έκδοση που θα υιοθετεί πιο «περιπετειώδη» χαρακτηριστικά.


Από τότε που η Ford παρουσίασε το νέο Puma  στα μέσα του περασμένου έτους, το EcoSport βρέθηκε σε δεύτερη μοίρα, γεγονός απόλυτα λογικό, αφού η φίρμα θέλησε να προωθήσει τα νέα της προϊόντα στην κατηγορία των crossover που εκτός από υβριδική τεχνολογία, τραβούν επίσης τα βλέμματα χάρη στην μοντέρνα τους σχεδίαση.

Το EcoSport ωστόσο συνεχίζει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη και μάλιστα θα λάβει στις 6 Νοεμβρίου και μια νέα έκδοση Active που μάλλον θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα για το crossover. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει πλαστικά προστατευτικά σε όλο το αμάξωμα, μαρσπιέ εμπρός και πίσω, νέες ζάντες αλουμινίου, μαύρη οροφή και μαύρους καθρέπτες.

Το site Αutonocion που έφερε στο φως πρόωρα τις φωτογραφίες του EcoSport Active αναφέρει πως η παλέτα κινητήριων συνόλων του crossover θα αποτελείται μόνο από τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα των 125 ίππων σε συνδυασμό με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Στις περισσότερες αγορές, το EcoSport Αctive θα προσφέρεται μόνο σε δικίνητες εκδόσεις, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα κάποιες χώρες να λάβουν και τετρακίνητα EcoSport.

Στην Ισπανία τουλάχιστον, o εξοπλισμός της Active έκδοσης θα περιλαμβάνει σύστημα αυτόματης ρύθμισης των φώτων, cruise control με σύστημα αναγνώρισης των πινακίδων κυκλοφορίας, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment και επένδυση από δέρμα και suede στο εσωτερικό.

Οι τιμές του EcoSport Αctive θα ξεκινούν στην Ισπανία από 24.100 ευρώ.
 

ELASTIKA 2024
OPEL