4 φωτογραφίες »

Ο πρόβολος υιοθετεί ένα σαφώς πιο επιθετικό προφίλ.

Διαρροή: To νέο Hyundai i20

21.398 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

Νέο χαρακτήρα από... όποια πλευρά και αν το δεις, φαίνεται πως δίνει η Hyundai στο τρίτης γενιάς i20. Πάρτε μάτι τώρα!


Στο φως φαίνεται πως ήρθαν οι πρώτες επίσημες εικόνες του ολοκαίνουριου τρίτης γενιάς Hyundai i20 που φημολογείται πως θα κάνει ντεμπούτο σε λιγότερο από ένα μήνα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η εξωτερική σχεδίαση του νοτιοκορεάτικου μικρού φαίνεται πως θα αλλάξει ριζικά τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω. Συγκεκριμένα, ο πρόβολος υιοθετεί ένα σαφώς πιο επιθετικό προφίλ χάρη στα ολοκαίνουριας σχεδίασης φωτιστικά σώματα, στην μεγαλύτερη εξαγωνική γρίλια και στον πολύ διαφοροποιημένο και πιο σπορτίφ προφυλακτήρα. Μεγάλες είναι οι αλλαγές και στο πίσω μέρος αφού τα φώτα, εκτός από το ότι ενώνονται μεταξύ τους με μια ράβδο από LED, υιοθετούν εντελώς καινούριο σχήμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως το αυτοκίνητο στις εικόνες έχει μαύρη οροφή, κάτι που σημαίνει πως η Hyundai θα προσφέρει το μοντέλο με μια σειρά από χρωματικούς συνδυασμούς.

Πηγές κάνουν λόγο επίσης ότι το i20 θα διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό που θα χαρακτηρίζεται από δύο οθόνες 10,25 ιντσών, η μία για ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η άλλη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Παράλληλα, το κορεάτικο στρατόπεδο υποστηρίζει πως, τα υλικά που θα συνθέσουν το εσωτερικό θα είναι καλύτερης ποιότητας με ό,τι αυτό συναπάγεται στην εικόνα, αλλά και την αφή.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο στη γκάμα του αυτοκινήτου να υπάρχει ένας 1.200άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας, αλλά και ένας 1.000άρης τούρμπο. Παράλληλα φημολογείται πως σε συγκεκριμένες αγορές διαθέσιμος θα είναι και ένα μοτέρ πετρελαίου 1,5 λίτρων.

Σύντομα αναμένεται και το επίσημο ντεμπούτο του.
 

AUTOFIT PASXA
4green