Τα φώτα έχουν μεγαλώσει σε μήκος.

Οι φήμες αναφέρουν πως το μοντέλο θα δανειστεί την οικογένεια κινητήρων του Hyundai Kona.

Στην Ευρώπη πάντως θα πρέπει να το αναμένουμε από το επόμενο έτος.

Διαρροή: Το νέο Kia Soul

5.476 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2018)

Aυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Kia Soul που ήρθαν στο φως λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μπορεί το νέο Κia Soul να αναμένεται να ντεμπουτάρει σε λίγες μέρες στην Έκθεση Αυτοκινήτου, ωστόσο μόλις αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου χωρίς καμουφλάζ κατά την διάρκεια δοκιμών στο Μεξικό.

Η νέα γενιά φαίνεται πως θα διατηρήσει γενικά την boxy σχεδίαση που χαρακτήριζε τον προηγούμενο Soul, ωστόσο πολλές είναι οι επί μέρους διαφορές στην εμφάνιση του τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος. Ξεκινώντας από τον πρόβολο, το νέο Soul υιοθετεί καινούρια λεπτά φωτιστικά σώματα που συνοδεύονται από μεγαλύτερου μεγέθους προβολείς που τοποθετούνται πλέον λίγο πιο ψηλά ,ενώ η γρίλια φαίνεται πως έχει ελαφρώς νέα σχεδίαση. Καλύτερη είναι η εικόνα που έχουμε από το πίσω μέρος του μοντέλου, όπου τα φώτα έχουν μεγαλώσει σε μήκος και εδράζουν και στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ την ίδια στιγμή που συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής που περνά από την πίσω άκρη της οροφής.

Στον τομέα των μηχανικών συνόλων, οι φήμες αναφέρουν πως το μοντέλο θα δανειστεί την οικογένεια κινητήρων του Hyundai Kona, ενώ αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ίσως λανσαριστεί και κάποια ηλεκτροκίνηση έκδοση του νέου Soul.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές φυσικά μετά την παρουσίαση του μοντέλου. Στην Ευρώπη πάντως θα πρέπει να το αναμένουμε από το επόμενο έτος.
 

Mercedes
test center