Διέρρευσε η νέα Pagani

Διέρρευσε η νέα Pagani

2.022 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2022)

Μια νέα φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram φέρεται να δείχνει τον διάδοχο της Huayra που πρόκειται να παρουσιαστεί μέσα στο 2022.

Διαρροή: Aυτός είναι ο διάδοχος της Pagani Huayra

Η Pagani εργάζεται πάνω στο νέο της hypercar, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2022 και να συνεχίσει την κληρονομιά των Zonda και Huayra. Μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο για το νέο μοντέλο, όμως μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram ήρθε να ταράξει τα νερά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με ακραία σχεδίαση σαν τις προηγούμενες Pagani

Η φωτογραφία «κατέβηκε» ύστερα από λίγη ώρα αλλά δεν ήταν λίγοι αυτοί που πρόλαβαν να την αποθηκεύσουν. To νέο υπερ-αυτοκίνητου θα έχει την κωδική ονομασία C10 και θα ξεχωρίζει αμέσως χάρη στα μπροστινά φωτιστικά σώματα, τον επιθετικό του διαχύτη και το μακρύ του πίσω μέρος. Η σχεδίαση του μοντέλου είναι ένας συνδυασμός από τα κοφτερά χαρακτηριστικά της Zonda και την πιο μυώδη Ηuayra. 

Mε V12 twin-turbo μοτέρ 6,0 λίτρων

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Horacio Pagani αναφέρθηκε στο νέο μοντέλο της φίρμας, επιβεβαιώνοντας πως δεν θα λάβει κάποιο ηλεκτρικό ή υβριδικό κινητήριο σύνολο και πως στο μηχανοστάσιο θα βρεθεί ένας V12 twin-turbo κινητήρας 6,0 λίτρων, ξανά από το εργοστάσιο της AMG. Επίσης, αποκάλυψε πως το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο, ύστερα από απαίτηση των φίλων της μάρκας. Συνέχεια του άρθρου >>>
MINETTA SYND.EKPTOSEIS
moto